Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    1+1 чекає реструктуризація


    19 мая 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    На каналі 1+1 планується "реструктуризація та оптимізація".

    Про це "Українській правді" повідомив перший заступник глави профспілкового осередку "Медіафронту", журналіст 1+1 Жан Новосельцев.

    За його словами, лідера осередку профспілки, журналіста Мирослава Отковича викликали до керівника відділу кадрів телеканалу і "запропонували підписати листа, в якому йдеться про те, що на каналі найближчим часом планують зробити реструктуризацію та оптимізацію".

    Журналісти вважають, що цей процес, "швидше за все, буде пов'язаний зі звільненнями".

    Разом з тим, посилаючись на слова Отковича, Новосельцев зазначив, що у цьому листі була відсутня будь-яка конкретика щодо кількості працівників, які будуть скорочені, мети реструктуризації та ін.

    "Откович, коли побачив, що у цьому листі відсутня якась конкретика, відмовився підписувати цей лист", - заявив Новосельцев, додавши що після цього одразу був складений акт щодо цієї відмови.

    У свою чергу, гендиректор 1+1 Олександр Ткаченко заявив "Українській правді": "На каналі будуть проходити структурні зміни, про що я сказав на зустрічі з журналістами минулої п'ятниці".

    "У даній ситуації для колективу ТСН це не новина. Це наш внутрішній процес, який проводиться у зв'язку із структурними змінами у групі каналів і появою нового власника. Він був задуманий ще досить давно", - зазначив Ткаченко.

    "Додаткових даних, чи буде хто-то звільнений чи ні...принаймні, поки таких планів немає. Те, що небо стало темним через грозу, ще не означає, що в країні ввели цензуру або когось збираються звільнити", - сказав він.

    Источник: Українська правда
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.