Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Держкомтелерадіо шукає керівників для Луганської та Дніпропетровської ОДТРК


    12 мая 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Державний комітет телебачення та радіомовлення України оголосив конкурс на посади генеральних директорів Дніпропетровської та Луганської обласних державних телерадіокомпаній, зазначено на сайті комітету.

    Як стало відомо, екс-керівника Луганської ОДТРК Родіона Мірошника призначили віце-губернатором Луганської області з гуманітарних питань.

    Як вже писала ТК, нині виконувачем обов'язки Дніпропетровської ОДТРК є Валентин Чанглі. Його призначили після того, як попередній генеральний директор ОДТРК Віктор Ожогін звільнився за згодою сторін.

    До участі у конкурсі допускаються особи, які є громадянами України, вільно володіють державною мовою, мають повну вищу освіту, займають посади керівника підприємства, установи, організації. Претенденти на посади керівників мають подати відповідні заяви, копії паспортів та трудових книжок, документи про вищу освіту рекомендації з досвіду роботи та довідки про стан здоров'я та щодо відсутності судимості.

    Прийом документів проводиться упродовж 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу за адресою: 01001 м. Київ, вул. Прорізна, 2, відділ кадрової роботи та державної служби, контактний тел. 278-82-05.

    Сам конкурс пройде 22 червня 2010 року о 10 годині.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.