Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Знімальні групи «1+1» і 9-го каналу постраждали в конфлікті на Південному ГЗК


    2 мая 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    30 квітня, особи, які захопили адміністративну будівлю Південного гірничо-збагачувального комбінату (ПГОК) у Кривому Розі, вчинили напад на журналістів «1+1» і 9-го каналу (Дніпропетровськ). Про це повідомляє УНІАН з посиланням на постраждалих журналістів.

    Кореспондент телеканалу «1+1» Олена Шворак пояснила УНІАН, що 30 квітня вона разом із оператором приїхала на ПГЗК, для того, щоб взяти інтерв'ю в голови правління підприємства. «Після інформації про зміну керівництва на комбінаті ми одержали редакційне завдання розібратися в ситуації. Ми абсолютно спокійно пройшли в будівлю підприємства, проте несподівано на нас накинулися невідомі бритоголові чоловіки, почали хапати руками за камеру, штовхати. Після втручання керівника юридичного відділу ПГЗК, нам вдалося піднятися до кабінету генерального директора комбінату», - розповіла вона.

    Але вже звідти, за її словами, журналістів буквально винесли невідомі люди. «З кабінету директора вийшло приблизно п'ятнадцять чоловік, які нас схопили і потягнули на вулицю, при цьому дівчинку з 9-го каналу взагалі мало не скинули зі сходів. Нас постійно штовхали, і в мене, і в оператора достатньо синців. В результаті цієї штовханини нам пошкодили камеру», - сказала журналістка і додала: «Люди, які виштовхували нас з будівлі комбінату так і не представилися, незважаючи на те, що ми неодноразово показували їм свої посвідчення», - підкреслила Олена Шворак.

    Найнеприємніше, на її думку, це те, що напад на журналістів відбувався практично на очах співробітників міліції, які були присутні на території ПГЗК. «Я двічі зверталася до них за допомогою, але вони нас просто ігнорували. Спочатку, ми підійшли до одного з міліціонерів, але він сів в машину і закрив вікно. Потім ми спробували звернутися до начальника Інгулецького РВВС, який просто від нас втік», - зазначила журналістка.

    У свою чергу кореспондент 9-го каналу Ганна Мандрикіна повністю підтвердила слова своєї колеги з «1+1». «Ми приїхали на комбінат одержати коментарі стосовно зміни керівництва, але зіткнулися з невідомими, які напали на нас вже в адміністративній будівлі комбінату і силою не дозволяли пройти у приймальню генерального директора. Мого оператора вдарили по ребрах і вивели за територію підприємства. Мені все ж таки вдалося пройти з колегами до приймальні директора ПГЗК, але там на нас знову напали і практично спустили зі сходів. Міліція, яка знаходилася на території ПГЗК, абсолютно не реагувала на наші прохання про допомогу», - додала вона.

    За словами Олени Шворак, журналісти поїхали в Інгулецький РВВС, де написали заяви про протиправні дії невідомих на території ПГЗК.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.