Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Держкомтелерадіо погодив скорочення 8,9% працівників НТКУ


    29 апреля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    28 квітня Державний комітет телебачення та радіомовлення погодив зміни в штатному розписі Національної телекомпанії України, відповідно до яких буде скорочена частина колективу. Про це на прес-конференції 29 квітня повідомив голова Держкомтелерадіо Юрій Плаксюк, відповідаючи на запитання «Телекритики».

    «Учора я погодив штатний розпис Національної телекомпанії. Нічого там особливого немає. Скорочення відбулося на 8,9% від загальної кількості 1789 працівників. Тому це природній шлях скорочення», - зазначив він.

    Голова Держкомтелерадіо сподівається, що працівники зрозуміють цей крок. «Є творчі працівники, а є обслуговуючий персонал, який обслуговує приміщення, у якому вони працюють, і керівний апарат. Резерви для скорочення є», - підкреслив Юрій Плаксюк.

    Він наголосив, що при такій кількості працівників НТКУ може стати банкрутом. А враховуючи борги НТКУ перед Концерном РРТ, які слід негайно погасити, виплата заробітної платні працівникам може бути припинена.

    За словами Юрія Плаксюка, всі інші варіанти реструктуризації НТКУ перебувають на стадії обговорення в уряді. «Питаннями управління (НТКУ) безпосередньо займається Кабінет Міністрів. Зараз іде погодження процедури реструктуризації НТКУ. Якщо інші документи надійдуть, будемо розглядати», - додав він.

    Водночас оцінку прохання керівництва НТКУ до колективу писати заяви на звільнення, на його думку, мають дати юристи. «І вони мають визначити, наскільки це правомірно, наскільки необхідно і на часі зараз робити цей масовий забіг із заявами на перепризначення», - сказав він.

    Як повідомляла ТК, 23 квітня на зборах керівництва з колективом НТКУ заступник генерального директора Володимир Липовий повідомив, що внаслідок зміни структури компанії відбудеться формальне скорочення всіх співробітників. «Я хочу, щоб ви всі з розумінням до цього поставились. У зв'язку з реорганізацією зміниться структура компанії, ми проведемо скорочення всіх співробітників компанії. Пояснюю, це чисто юридичне питання. Ми зобов'язані всіх із моменту вводу штатного розпису повідомити про скорочення. З наступного тижня кожен отримає повідомлення, абсолютно всі, починаючи від керівництва», - сказав він.

    Згодом в інтерв'ю ТК пан Липовий пояснив, що суть реструктуризації НТКУ зводиться до формування нового штатного розпису, внаслідок чого будуть скорочені 9-10% колективу, всі інші залишаться працевлаштованими. Ще до затвердження штатного розпису в Держкомтелерадіо деякі працівники отримали повідомлення про скорочення своєї посади 30 червня 2010 року «у зв'язку зі змінами в організації виробництва та праці (скорочення штату та чисельності працівників)».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.