Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Концерн РРТ підпорядкують Держкомтелерадіо після 4 травня


    29 апреля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Урядове засідання, яке схвалить повернення Концерну РРТ до сфери управління Державного комітету телебачення і радіомовлення від Міністерства транспорту і зв'язку, відбудеться після 4 травня. Про це на прес-конференції 29 квітня повідомив голова Держкомтелерадіо Юрій Плаксюк.

    За його словами, погоджені документи вже знаходяться в урядовому комітеті, який очолює Борис Колесников.

    «Досвід управління Держкомтелерадіо Едуардом Прутніком переконує, що Концерн, який на 90% виконує замовлення для розповсюдження програм телебачення і радіомовлення, має підпорядковуватися комітету, який може на це впливати, а не відомству, яке далеке від телерадіомовлення й має інші цілі й завдання», - зазначив Юрій Плаксюк.

    Перепідпорядкування Концерну, на його думку, особливо актуальне, враховуючи важливість впровадження цифрового телебачення. «Цим має перейматися Концерн - монополіст, який єдиний може забезпечити в стислі терміни побудову мережі цифрового телебачення. Всі інші компанії переслідують інші інтереси», - сказав він.

    На думку Юрія Плаксюка, після перепідпорядкування Концерну Держкомтелерадіо, у КРРТ має з'явитися заступник генерального директора з питань впровадження цифрового телебачення.

    Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 14 квітня (останнє засідання, у якому брав участь Юрій Плаксюк як член Нацради) відмовила Концерну РРТ у видачі ліцензії провайдера цифрового телебачення.

    Як повідомляла ТК, уряд розробив проект постанови про передачу Концерн РРТ зі сфери управління Мінтрансзв'язку в підпорядкування Держкомтелерадіо.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.