Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Львів-ТБ» не виходить в ефір


    24 апреля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    «Львів-ТБ» не виходить в ефір. Про це повідомляє львівський сайт «Вголос».

    Згідно з повідомленням видання, кілька днів поспіль замість програм комунальної телекомпанії Львівської обласної ради глядачі бачать «матрас».

    Зникнення компанії з ефіру збіглося в часі із прийняттям облрадою рішення про виведення «Львів-ТБ» зі складу співзасновників ТзОВ «Телерадіокомпанія «УТ-Захід». У вівторок, 20 квітня, щойно депутати проголосували за це рішення, трансляція сесії облради, яка здійснювалась на 12 каналі львівського телебачення у час мовлення «Львів-ТБ», була раптово припинена.

    Як пише «Вголос», заступник генерального директора «Львів-ТБ» Ігор Шумило, не прокоментував ситуацію, проте порекомендував звернутись до заступника голови Львівської облради Петра Колодія, який також очолює тимчасову комісію з вивчення питання входження «Львів-ТБ» у співзасновники ТзОВ «ТК «УТ-Захід».

    «Львів-ТБ» не виходить, тому що центральна апаратна не передає сигналу на передавачі», - сказав «Вголосу» пан Колодій.

    За його словами, Центральна апаратна належить Львівській ОДТРК, проте фактично перебуває в оренді «УТ-Захід». Як розповів пан Колодій, 20 квітня ТРК «УТ-Захід» надіслала листа про те, що припиняє подачу сигналу «Львів-ТБ», бо комунальна телекомпанія заборгувала понад 50 тис. гривень.

    Проте Петро Колодій вважає, що партнери порушили угоду, тому що в пункті 4.2 чітко сказано про те, що відключення може відбутися тільки у тому випадку, якщо після отримання акту виконаних робіт упродовж 12 днів не буде здійснено проплату. «Акт виконаних робіт вони надіслали 20 квітня, так що в нас ще є час», - вважає він.

    Колодій не виключає, що з цього питання буде скликано позачергову сесію облради.

    Отримати коментар з боку «УТ-Захід» 23 квітня «Вголосу» не вдалося.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.