Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Першим заступником гендиректора Концерну РРТ став Микола Сіньковський з Держрезерву


    16 апреля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Першим заступником генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення призначений Микола Сіньковський. Відповідний наказ Концерну РРТ №83 був підписаний 13 квітня, повідомляє підприємство на своєму сайті.

    Попереднім першим заступником генерального директора КРРТ був Олег Копійка, призначений 6 жовтня 2009 року. До цього на цій посаді працював Василь Лукас.

    Раніше Микола Сіньковський працював на посаді заступника голови Державного комітету України з державного матеріального резерву (Держкомрезерв).

    12 квітня, за день до призначення Миколи Сіньковського на нову посаду, у Верховній Раді був зареєстрований проект постанови № 6181 про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань з'ясування обставин розкрадання мільйонних сум бюджетних коштів керівництвом Державного комітету України з державного матеріального резерву.

    У пояснювальній записці до проекту постанови, внесеного народними депутатами Ігорем Рибаковим (позафракційний) і Володимиром Олійником (Партія регіонів), зазначено, що останнім прикладом зловживання в Держкомрезерві є порушення вимог закону під час укладення біржової угоди з ТОВ «Гермес - Трейд» на купівлю державою більше 20 тис. тон цукру за ціною 11 тис. грн за тону. За інформацією народних депутатів, директором ТОВ «Гермес - Трейд» є пов'язана з Миколою Сіньковським особа, а товариство має «неприкриті ознаки фіктивності, було створене з метою розкрадання державних коштів».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.