Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ТВі закликає Януковича припинити втручання СБУ в роботу медіаринку


    9 апреля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Телеканал ТВі став об'єктом тиску з боку Служби безпеки України. Про це заявили журналісти каналу у відкритому листі до президента України Віктора Януковича.

    Журналісти наголошують, що СБУ при цьому забезпечує особисті та корпоративні інтереси голови служби - Валерія Хорошковського.

    «Наш телеканал став об'єктом грубого тиску з боку Служби безпеки України. Мета цього тиску очевидна - монополізація телевізійного простору в країні холдингом, який контролюється дружиною пана Хорошковського, а фактично належить йому особисто», - йдеться тексті, який надійшов на адресу «Телекритики» від прес-служби ТВі.

    Приводом до написання відкритого листа ТВі стали звернення СБУ до Нацради з вимогами документів по конкурсу на телерадіочастоти від 27 січня, а також лист від СБУ до регуляторного органу з проханням перевірити супутникову платформу «Поверхность Спорт ТВ», в якому зокрема увагу регуляторів звернено на трансляцію каналу ТВі.

    Журналісти закликають президента зупинити втручання СБУ в роботу медіаринку, зокрема й у діяльність незалежного регуляторного органу - Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

    Лист підписали журналісти каналу: Віталій Портніков, Артем Шевченко, Роман Скрипін, Катерина Нестеренко, Анжела Руденко, Наталка Пісня та ін. Усього 17 підписів.

    Як відомо, 27 січня на конкурсі в Нацраді група «Інтер», одним з власників якої є офіційно Олена Хорошковська, отримала 20 частот з 89, виставлених на кокунрс. Решту виграли інші учасники ринку, зокрема 5 канал і ТВі. Група «Інтер» претендує на всі конкурсні частоти і оскаржує рішення Нацради в суді.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.