Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    АМКУ хоче, щоб Нацрада належніше контролювала, як «Воля» переходить на цифру


    8 апреля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Антимонопольний комітет України рекомендує Національній раді з питань телебачення і радіомовлення України забезпечити належний контроль за погодженням ТОВ «Воля-Кабель» змін до характеристик послуг кабельного телебачення із абонентами. Такий прес-реліз розіслала сьогодні прес-служба АМКУ.

    «Як передбачено законодавством, провайдер не має права без офіційного погодження з абонентом вносити зміни до характеристик програмної послуги до закінчення строку дії угоди. Натомість, як встановила перевірка з боку Нацради, в якій взяли участь фахівці Комітету, ТОВ «Воля-Кабель» розіслала абонентам попередження про намір закінчити перехід з аналогового способу розповсюдження програм та надавати виключно послуги у цифровому форматі», - ідеться в релізі.

    За висновками перевірки, повідомляє АМКУ, такі дії провайдера містять ознаки порушення вимог Закону України «Про телебачення та радіомовлення». Про вжиті заходи з цього приводу Нацрада мала офіційно поінформувати Комітет, однак така інформація досі не надійшла.

    У компанії «Воля» погоджуються, що саме Нацрада має контролювати дії провайдера.

    «На сегодняшний день ООО "Воля Кабель" не имеет никаких претензий со стороны Национального Совета в части соблюдения лицензионных условий», - ідеться в офіційному коментарі компанії.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.