Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Гендиректор запорізького каналу «Алекс» звільнився через тиск власників


    30 марта 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Генеральний директор запорізької телекомпанії «Алекс» Володимир Кузенко заявляє, що звільнився через втручання власників в «економічну та редакційну політику каналу». Про це йдеться на сайті телекомпанії.

    У повідомленні зазначено, що власники телекомпанії вдавались до дій, які суперечать статуту ЗАТ «Телекомпанія "Алекс"» та законодавству України.

    У коментарях ТК Володимир Кузенко наголосив, що власники каналу намагались створити керуючу компанію, яка диктувала свої умови щодо фінансової діяльності та висвітлення тих чи інших подій.

    «Власник почав нам розповідати, з ким " дружити", а з ким ні. І коли конфлікт сягнув апогею, у власника вистачило розуму підписатись під документом, яким він заборонив керівництву каналу укладати будь-яку угоду без письмової згоди з ним і витрачати кошти без письмового узгодження з ним особисто», - сказав Кузенко.

    Така позиція власника викликала конфлікт, в результаті якого гендиректора було відсторонено від виконання обов'язків «на час перевірки компанії».

    Однак, за словами Кузенка, статут телекомпанії не передбачає наявність керуючої компанії і містить розділ, де йдеться, що генеральний директор компанії витрачає кошти на свій розсуд.

    До того ж, як повідомив пан Кузенко, керівна структура - створена власниками юридично не оформлена: «Я від самого початку говорив, щоб ця структура має бути оформлена законодавчо. Я не хочу бути генеральним директором - "хлопчиком на побігеньках", я хочу керувати компанією відповідно до статуту з усіма правами та обов'язками. А зараз мені кажуть, що ми зобов'язані заробляти, а витрачатимуть вони».

    Також Володимир Кузенко надав ТК копю протоколу засідання Наглядової ради ЗАТ "Алекс", де було вирішено"делегувати права здійснення оперативного контролю за фінансово-господарською діяльністю компанії підприємством ТОВ "Мотор-Інтерконс".

    Як сказав ТК пан Кузенко, власниками телекомпанії є батько й син В'ячеслав та Олександр Богуслаєви ( В'ячеслав Богуслаєв генеральний директор АТ «Мотор Січ»).

    Голова Наглядової ради телекомпанії «Алекс» Михайло Молчанов у коментарях ТК зазначив, що йому не відомі випадки втручання в економічну та редакційну політику каналу з боку власників. «Він звільнився за власним бажанням. Це його особисті питання та його особиста думка», - зазначив він.

    На сьогодні обов'язки генерального директора «Алексу» виконує Наталія Маренко.

    Источник: telekritika
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.