Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    EBU оштрафував Перший національний за порушення дедлайну «Євробачення»


    23 марта 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    EBU оштрафував Перший національний за порушення дедлайну подачі заявки на «Євробачення». Про це повідомляє офіційний сайт оргкомітету.

    Як відомо, 22 березня 2010 року, сплив офіційний термін підтвердження участі представників країн щодо участі у 55 пісенномуо конкурсі «Євробачення».

    НТКУ поставила до відома European Broadcasting Union (EBU), що подати заявку щодо представника від України на даний момент не готова. Оскільки це порушує правила конкурсу, Reference Group прийняла рішення накласти штраф. Його суму наразі не уточнюють. Крім того, НТКУ штрафуватимуть за кожний протермінований день після дедлайну.

    «Ми маємо право накласти штраф чи дискваліфікувати мовника за умови порушення певних правил. В даному випадку, обрали перший варіант», - коментує виконавчий директор конкурсу Сванте Стоксельюс (Svante Stockselius).

    Представники НТКУ запевнили EBU, що виконають своє зобов`язання щодо подання заявкине пізніше, ніж 29 березня 2010 року.

    За даними EBU, решта 38 країн офіційно підтвердили кандидатури своїх конкурсантів вчасно. Нині представники цих держав прибули в Осло, Норвегії для участі у традиційній річній зустрічі глав делегацій до початку «Євробачння».

    Як повідомляла ТК прийняли рішення, що на «Євробаченні-2010 року» Україну представлятиме співачка Alyosha. Саме вона перемогла під час відбіркового конкурсу, набравши найбільшу кількість голосів від глядачів і журі. За попередніми даними, Alyosha виконуватиме пісню To Be Free.

    Пісенний конкурс відбудеться 25, 27 та 29 травня у столиці Норвегії, місті Осло

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.