Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Інтер» сподівається, що Перший національний стане йому конкурентом


    18 марта 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    АТЗТ «Українська незалежна ТБ-корпорація» (загальнонаціональний телеканал «Інтер») подякувало Єгорові Бенкендорфу за роботу. Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії, яке отримала «Телекритика».

    «"Інтер" дякує Єгорові за плідну роботу і вагомий внесок у розвиток каналу й сподівається, що його знання та досвід допоможуть Першому національному стати гідним конкурентом "Інтера" вже в найближчому майбутньому», - йдеться в повідомленні.

    Як уже повідомляла ТК, 17 березня Кабінет Міністрів України призначив Єгора Бенкендорфа президентом Національної телекомпанії України. Під час свого представлення колективу НТКУ сам Бенкендорф також наголошував на конкуренції «Інтера» й Першого національного та запевнив, що державного мовника не інтегруватимуть до медіагрупи «Інтер».

    Як уточнює «Інтер», Єгор Бенкендорф був звільнений з посади виконавчого продюсера телеканалу «Інтер» за власним бажанням за день до цього - 16 березня.

    Нагадаємо, Єгор Бенкендорф працював на «Інтері» з 1997 року і пройшов шлях від посади адміністратора до виконавчого продюсера. За час роботи на каналі Бенкендорф зробив понад 200 репортажів з гарячих точок, брав участь у понад 90 телевізійних проектах, серед яких «Великі українці», «Свобода Савіка Шустера», «Свобода на Інтері», «Велика політика з Євгеном Кисельовим», «Битва українських міст». Також Єгор - продюсер понад 20 телевізійних фільмів і серіалів.

    17 березня виконувачем обов'язків виконавчого продюсера телеканалу «Інтер» призначена Христина Шкабар, яка до цього обіймала посаду директора з розвитку студії «07 Продакшн» (медіа-група «Інтер»). Христина Шкабар замінить Єгора Бенкендорфа по частині виробництва.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.