Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    До «Імеді» застосують штрафні санкції?


    14 марта 2010 | Телевидение / На украинском языке / ex-СССР | Добавил: Ольга Кравцова
    Через репортаж про можливе «російське воєнне вторгнення» до телекомнії «Імеді» можут застосувати штрафні санкції, повідомляє російська агенція «Интерфакс».

    На думку представників Грузинської Національної регулювальної комісії з комунікацій, канал порушив Кодекс поведінки мовлення. За словами члена комісії Іраклія Мосіашвілі, питання про санкції винесуть на порядок денний надзвичайного засідання комісії, що відбудеться у понеділок, 15 березня 2010 року.

    В одному з наступних інформаційних випусків телекомпанія вибачилася перед населенням країни за вищезазначений сюжет. Як пояснила диктор, спеціальний репортаж підготували у зв'язку з можливим розвитком подій на випадок повторення «російської агресії».

    Дії «Імеді» засудив патріарх Грузії Іліа Другий.

    В центрі Тбілісі у неділю, 14 березня, пройшов мітинг представників опозиції. Близько 200 представників політичних партій і неурядових організацій вимагали покарати відповідальних за демонстрацію «тренувальної» програми.

    Лідер Лейбористської партії Грузії Шалва Нателашвілі ініціює термінове скликання засідання Ради безпеки ООН. Він заявив, що за провокацією телеканалу стоїть влада і особисто президент Михайло Саакашвілі.

    Сам пан Саакашвілі назвав інсценований репортаж «Імеді» корисним. «Не дивлячись на таку нервову реакцію, можливо, вчорашній репортаж стане перешкодою для них (Росії - ІФ) в здійсненні своїх планів», - заявив президент у неділю, 14 березня, під зустрічі з мешканцями міста Болніського району Грузії.

    Як повідомляла «Телекритика», в суботу, 12 березня, «Імеді» транслювала фальшивий «спеціальний репортаж про можливий розвиток подій в Грузії в разі російської інтервенції». Без попередження глядачам повідомили про теракт проти глави Південної Осетії Едуарда Кокойти, напад російських військ на Грузію, а також про загибель Саакашвілі та створення Народного уряду на чолі з Ніно Бурджанадзе.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.