Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суд вимагає від Першого національного надати документи у справі «Віра Буков‘як проти НТКУ»


    13 марта 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    На засіданні Шевченківського районного суду міста Києва 13 березня слухалася справа за позовом колишнього працівника Національної телекомпанії України Віри Буков‘як до НТКУ про поновлення на роботі та стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу. Про це повідомляє Київська незалежна медіапрофспілка.

    Суд заслухав пояснення позивачки, яка твердить, що скорочення відбувалося з порушенням закону. Адже загалом не існувало підстав для скорочення штату, бо після нього було здійснено новий набір працівників.

    Суд зобов'язав представників НТКУ на наступне засідання надати документи, які б спростовували або підтверджували інформацію від позивачки.

    Віра Буков‘як була звільнена в результаті масового скорочення штату, проведене в НТКУ на початку 2009 року разом з багатьма іншими працівниками телекомпанії.

    28 березня Київська незалежна медіапрофспілка подала позов до Шевченківського районного суду міста Київ, оскаржуючи наказ президента Національної телекомпанії України №3 від 17 січня 2009 року про скорочення штатів.

    Справу Віри Буков`як та інші справи по НТКУ нині веде адвокат-партнер Київської незалежної медіа-профспілки Андрій Нечипоренко. Він перебрав її від юристки Валентини Прибильської, яка пішла з життя у січні цього року.

    Київська незалежна медіапрофспілка також запрошує інших журналістів звертатися за юридичною допомогою на електронну адресу: rybkau@bigmir.net . У своєму листі напишіть ваше ім'я та координати - поштову адресу, електронну адресу і телефон. А також опишіть суть справи. 1. Хто порушив ваші права 2. За яких обставин це сталося. 3. Який закон порушено.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.