Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    8,5% акцій ТОНІСу виставлять на продаж у процесі ліквідації «Трансбанку»


    1 марта 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Тимчасовий адміністратор «Трансбанку» Олександр Андрійчук звернувся до правління Національного банку України з проханням сьогодні, 1 березня, ухвалити рішення про ліквідацію установи. У процесі ліквідації банку на продаж будуть виставлені 8,5% акцій телеканалу ТОНІС.

    З початком ліквідації вкладники «Трансбанку» отримають кошти з Фонду гарантування вкладів фізосіб, але для виконання вимог перед іншими кредиторами ліквідатору слід продати акції телеканалу ТОНІС, що належать банку.

    «Є близько 50 млн грн вкладів, що перевищують 150 тис. грн, і банк буде розраховуватися з ними за рахунок коштів від продажу активів. Але акціонери займають позицію, направлену на виведення активів, пов'язаних з акціями ТОНІСу, з власності банку», - сказав газеті Олександр Андрійчук.

    За даними НБУ, на 1 січня Володимир Костерін напряму володів 11,44% «Трансбанку», 72,93% - через «КК "Партнери"». Серед власників телеканалу ТОНІС були «КК "Партнери"» (60,42%), Володимир Костерін (15,02%) і «Трансбанк» (8,46%).

    Керуючий партнер юридичної компанії «Ольга Демченко і партнери» Ростислав Кравець пояснив «Коммерсанту», що з оголошенням ліквідаційної процедури знімаються арешти й заборони на відчуження майна, і його легше буде продати. За словами джерел газети, на акції ТОНІСу є покупець, але запропонована сума не влаштувала власника.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.