Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Телеканал «УТ-Захід» стане zik


    27 января 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 27 січня переоформила ліцензію ТОВ «Телерадіокомпанія "Міст ТБ" (Львів) у зв'язку зі зміною логотипу, власника і фактичної адреси телерадіокомпанії.



    Відтепер «Міст ТБ» мовитиме під логотипом zik замість «УТ-Захід». Логотип змінено на підставі реєстрації відповідного знака для товарів і послуг від 16 грудня 2009 року. Як зазначається в рішенні Нацради логотип виконаний «буквами латинської абетки звичайним шрифтом світлим написанням на тлі зображувальних елементів - прямокутників вертикальної орієнтації». Таким самим є логотип інформаційної агенції «Західна інформаційна корпорація».



    Власником компанії замість ТОВ «Телерадіокомпанія УТ-3» (Київ) стало ТОВ «Західноукраїнська корпорація "Бізнес медіа активи"» (Львів). Фактична адреса змінилася з вул. Сихівської, 8 у Львові на бул. Високий Замок, 4 у Львові (за цією адресою розташований Львівський ОРТПЦ із телевежею).



    Як пояснював представник львівського бізнесмена і власника ФК «Карпати» Петра Димінського Ігор Дедишин, компанія «Бізнес медіа активи» належить футбольному клубу «Карпати» (76%) і колективу цього клубу (24%) і є одним із засновників ТОВ «ТРК "УТ-Захід"». Також «Бізнес медіа активи» відома тим, що виготовляє футбольні трансляції матчів української «Прем'єр-ліги» для телеканалу «Футбол».



    Нагадаємо, «Міст ТБ» володіє ліцензією на ефірне мовлення з використанням 12 ТВК у Львові загальним обсягом 4 години на добу, ділячи одну частоту зі Львівською ОДТРК і комунальною телекомпанією «Львів-ТБ». «Міст ТБ» і «Львів-ТБ» співпрацюють в рамках єдиного телепроекту «УТ-Захід». Також «Міст ТБ» відповідно до угоди зі Львівською ОДТРК мовить 3 години на добу у відрізок часу, який за ліцензією належить Львівській ОДТРК. У листопаді 2009 року на ЛОДТРК стався конфлікт, оскільки мовники не змогли узгодити між собою ефірний час.



    Крім цього, «Міст ТБ» володіє ліцензією на супутникове мовлення. Нацрада зміни в неї наразі не вносила.



    Директором «Міст ТБ» був син генерального директора Львівської ОДТРК Ярослава Климовича Ярослав Климович-молодший. Як він повідомив ТК, він звільнився з посади 23 грудня 2009 року. Однак поки що зміна керівника в ліцензії не відобразилася. За інформацією ТК, обов'язки директора телекомпанії нині виконує генеральний директор «Західної інформаційної корпорації» Роман Любицький.



    «Телекритика» очікує на коментар пана Любицького.



    Проект «УТ-Захід», як писала ТК, був ініційований два роки тому генеральним директором телекомпанії «Львів-ТБ» Михайлом Хвойницьким і передбачав об'єднання 8 комунальних телемовників Західної України в єдиний канал з ефірним, кабельним і супутниковим розповсюдженням. 23 квітня Львівська обласна рада, що є засновником «Львів-ТБ», погодилась на створення такого телеканалу. Інвестором проекту виступив львівський бізнесмен, власник футбольного клубу «Карпати» Петро Димінський.



    Представник Петра Димінського Ігор Дедишин повідомляв журналістам, що співзасновниками ТОВ «ТРК "УТ-Захід"» є три структури: КП «Львів-ТБ» в особі Львівської обласної ради, телекомпанія «Міст ТБ», якій належить 33,3%, а також ТОВ «Бізнес медіа активи». «Засновували телекомпанію "УТ-Захід" три структури: "Львів-ТБ", "Міст ТБ" і ТРК "УТ-3", яка була створена в жовтні 2007 року і придбала корпоративні права на ТОВ ТРК "Міст ТБ" і увійшла в засновники разом із "Львів-ТБ" рішенням сесії Львівської облради від 10 березня 2009 року», - пояснив він. Згодом, за його словами, ТОВ «Бізнес медіа активи» придбало корпоративні права ТРК «УТ-3» і стало співвласником «УТ-Захід».




    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.