Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Луганська ОДТРК позивається до представників Тимошенко


    11 января 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Луганська обласна телерадіокомпанія позивається до представників кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко - Олександра Паршина та Володимира Просина. Про це повідомляє інформаційне агентство Схід.info.

    Представники Луганської ОДТРК вважають, що Паршин та Просин образили її честь, гідність та ділову репутацію. Окрім позовної заяви вони готують лист до Центральної виборчої комісії «про діяльність людей, що свідомо провокують та поширюють інформацію, що не відповідає дійсності».

    Зокрема, генеральний директор телерадіокомпанії Родіон Мірошник заявив таке:

    «Ми змушені просити про захист телекомпанії, як структури, що активно бере участь у виборчій кампанії, і ми на підставі Закону надаємо рівні умови всім кандидатам для відповідної агітації. У нашій ситуації це вже другий інцидент, що виникає від штабів одного з кандидатів в президенти, де на компанію, на наш погляд, чинять явний тиск. Ми допустити продовження такої тенденції не можемо, адже до початку виборів лишилися лічені дні, і ситуація загострюється. Ми можемо очікувати лише посилення тиску, і раз уже камінь кинуто, у цій ситуації ми захищатимемося і захищатимемо реноме свого каналу».

    Йдеться про інцидент, що стався під час одного з ефірів, який ТРК надає представникам політичних сил для передвиборчої агітації. У програмі брали участь обидва представники кандидата на пост Президента. Пан Просін заявив наступне:

    «...Я добре знаю, що пан Мірошник, який є вашим лідером, керівником, він заангажований Партією Регіонів», «І коли я дивлюсь Луганське телебачення і використовуються державні кошти на пропаганду, контрпропаганду проти Юлії Тимошенко, і коли ефір не проплачений Партією Регіонів, все робить, щоб зруйнувати Юлію Тимошенко», «На Луганському телебаченні сьогодні сюди прорватися з іншим світобаченням не можливо, сьогодні тут може бути тільки одне світобачення, тоді тебе не зупинять», «Джульєтта Якубович, яку дуже рідко можна почути на вашому телебаченні, бо вона також має своє світобачення», «Ваш керівник Мірошник, ще жоден представник, керівник телебачення стільки не виходить в ефір, він без кінця дає інтерв'ю, як же може настільки заангажована людина керувати процесом».

    Крім того, він звинуватив ведучу Світлану Огуренко в необ'єктивності та у відмові надати можливість висловити свою точку зору: «А сьогодні моя політична сила заплатила кошти, і ви мені уже 25 хвилин не даєте можливості сказати те, що я хотів сказати нашим глядачам», «Ви виконали свою роль, ви не дали сказати мені жодного слова, в цьому і є перевага Луганського телебачення».

    За словами юристки каналу Марини Кравцової, під час одного ефіру пан Просин ображав журналістів та поширював інформацію, що паплюжить честь, гідність і ділову репутацію як телеканалу, так і генерального директора, а також оприлюднив недостовірні дані. Вона переконана: Просин порушив норми цивільного кодексу України та закон «Про інформацію».

    У позовній заяві представники ЛОДТРК зазначили наступні прохання:

    - Визнати поширену інформацію недостовірною та ганебною для ділової репутації Державної організації Луганської обласної державної телерадіокомпанії.

    - Найближчим часом зобов'язати відповідача Просина В.В., відповідно до вимог законодавства, офіційно вибачитись та спростувати недостовірну інформацію, поширену щодо ЛОДТРК.

    - Стягнути з відповідача на користь позивача ЛОДТРК судові витрати на суму 142 грн. включно з державним митом на суму 17 грн., а також витрати на інформаційно-технічне забезпечення розгляду справи в сумі 125 грн.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.