Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    АМКУ перевірить, чому у «Волі» подешевшав соціальний і подорожчали великі пакети


    23 декабря 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Антимонопольний комітет України вирішив перевірити, наскільки підставовими є дії ТОВ «Воля-Кабель» зі зниження тарифів на окремі пакети кабельного телебачення з одночасним підвищенням вартості інших планів підписки. Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

    Як повідомляла ТК, оператор запроваджує з 1 січня 2010 року нові тарифи на свої послуги. Зокрема, тарифи на аналоговий пакет «Україна» та цифровий пакет «Україна» будуть знижені відповідно з 32,9 грн до 30,9 грн та з 24 грн до 23 грн за одну точку підключення. Тарифи на інші пакети кабельного телебачення будуть підвищені. Наприклад, на базовий пакет «Україна і світ» з 42 грн до 45 грн, на розширений пакет «Всесвіт» з 69 грн до 77 грн. тощо.

    АМКУ надіслав ТОВ «Воля-Кабель», ВАТ «Інтернет Відео Комунікації» та ВАТ «Київські телекомунікаційні мережі», які є єдиним суб'єктом господарювання, офіційні запити з вимогою надати розгорнуту інформацію щодо підстав та обґрунтованості саме такої зміни тарифів.

    «Дії зі зниження тарифів можуть розглядатися як прагнення виконати законні вимоги і прийняте рішення Антимонопольного комітету», - ідеться в документі.

    Як відомо, у липні цього року АМКУ оштрафував ТОВ «Воля-Кабель», ВАТ «Інтернет Відео Комунікації» та ВАТ «Київські телекомунікаційні мережі» на 1 млн грн. кожне за зловживання монопольним становищем у вигляді завищення тарифів на послуги. Своїм рішенням Комітет зобов'язав компанії привести тарифи на послуги до економічно обґрунтованого рівня.

    Господарський суд міста Києва відмовив зазначеним компаніям у задоволенні позовів про визнання рішення АМКУ недійсним та задовольнив у повному обсязі зустрічний позов АМКУ про примусове стягнення штрафу з порушників. «Воля» оскаржує дане рішення в апеляції.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.