Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Тимошенко буде на програмі «Шустер live»


    18 декабря 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Журналіст «Української правди» Сергій Лещенко вважає, що Юлія Тимошенко повертає чорні списки журналістів. Про це він заявив у своєму блозі.

    «Сьогодні Тимошенко іде на ефір до Савіка Шустера на каналі "Україна", - пише Лещенко. - Прес-служба уряду рекомендувала не включати моє прізвище в список журналістів, запрошених на ефір з нею, а "Савік Шустер Студія" не наважився суперечити цьому. Тепер я на власному досвіді мав змогу переконатися, що в Україні запроваджені чорні списки журналістів».

    Головний редактор «Савік Шустер Студії» Дарка Чепак у коментарі ТК зазначила, що остаточного рішення щодо запрошення Сергія Лещенка для участі у програмі не було. «Вчора на редакційній нараді обговорювалися кандидатури журналістів, яких ми б хотіли запросити на програму. Звучали різні прізвища, в тому числі й Сергія Лещенка, але в результаті було прийнято рішення його не запрошувати. Ведучий програми вважає Сергія професійно пишучим журналістом, але не кращою кандидатурою для ефірного телебачення», - сказала Дарка Чепак.

    ТК намагається отримати коментар у прес-службі прем'єр-міністра.

    Нагадаємо, що подібна ситуація трапилася два тижні тому під час візиту Юлії Тимошенко на програму «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер». Тоді прес-служба Юлії Тимошенко відкинула всі звинувачення у цензурі, а Євген Кисельов зазначив ТК, що гості, які погоджуються прийти до нього на програму, фактично погоджуються на колективне інтерв'ю, тому мають право вибирати з ким їм говорити, а з ким - ні.

    Як писала ТК 18 грудня Тимошенко, Ющенка і Януковича запросили на програму «Шустер live».

    За повідомленням прес-служби «Савік Шустер Студії» наразі участь в ток-шоу зголосилася взяти Юлія Тимошенко. Цю інформацію підтвердила її прес-секретар Марина Сорока в офіційному листі до редакції. Тема програми «Пріоритети для країни».

    «Редакція не отримала письмової відповіді від президента та лідера опозиції. Разом з тим, вчора представник Секретаріату Президента в телефонній розмові заявив, що Віктор Ющенко 18 грудня перебуватиме у запланованій поїздці до Вінницької області», - йдеться у повідомленні.

    Народний депутат Ганна Герман повідомила ТК, що Віктор Янукович сьогодні візьме участь у прямому телемості з Донецьком. «Віктор Янукович мав сьогодні летіти в Донецьк, зустрічатися з дітьми-сиротами, але через негоду не зміг туди дістатися. Тому він розмовлятиме з ними через телеміст», - сказала Ганна Герман, уточнивши, що сам телеміст у Києві буде організований прямо з офісу партії, який знаходиться в кінотеатрі «Зоряний».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.