Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Уніфікація сітки мовлення ОДТРК принесе їм 10-15 млн. гривень


    15 декабря 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    На думку першого заступника-виконуючого обов'язки голови Держкомтелерадіо Олега Наливайка, під час наради «Роль ОДТРК в захисті свободи слова» відбулася конструктивна розмова з президентом, в результаті якої доручено главі секретаріату і Деркомтелерадіо розробити стратегічний план розвитку галузі в цілому з пропозиціями по бюджету.

    «Окремо щодо уніфікації сітки мовлення ОДТРК (так званий Канал територіальних громад, ТК) президент не висловлювався, зупинився на двох моментах: щоб під час виборів всі діяли в рамках закону, і що основна місія ОДТРК - це висвітлення життя територіальних громад. В цілому діяльність ОДТРК оцінена позитивно», - сказав Олег Наливайко в коментарі ТК. За його словами Віктор Ющенко виступив також за збільшення фінансування ОДТРК на 2010 рік.

    Олег Наливайко доповів президенту, що уніфікована сітка мовлення впроваджується з листопада 2009 року для того, щоб підвищити ефективність та привабливість для рекламодавців програм ОДТРК. «Я сказав, що уніфікація сітки мовлення означає лише те, що визначено однакові відрізки ефірного часу та часу виходу в ефір інформаційних, інформаційно-аналітичних, публіцистичних, художніх та інших програм. Завдяки цьому ми плануємо збільшити надходження до спеціального фонду телерадіокомпаній на 40-50%. Навіть за умов економічної кризи це складе не менше 10-15 млн. гривень на рік, а у разі пожвавлення економіки - понад 20 млн. гривень», - зазначив Олег Наливайко.

    Керівник Держкомтелерадіо під час наради повідомив також про плани стосовно подальшого розвитку іномовлення та оцифруваня архівів студії «Укртелефільм», у якої сьогодні понад 10 тисяч годин телевізійного кіноматеріалів.

    Нагадаємо, що президент під час наради розкритикував діяльність Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.