Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    АМКУ розслідує тарифи 11 компаній, пов’язаних з «Волею»


    14 декабря 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Антимонопольний комітет України проводить розслідування в 11 регіонах України щодо місцевих операторів кабельного телебачення, що мають ознаки пов'язаності з компанією «Воля-кабель». АМКУ прийматиме рішення в цих справах вже найближчим часом. Про це на брифінгу 14 грудня повідомив в. о. голови АМКУ Олександр Мельниченко.

    АМКУ розслідує діяльність таких операторів:
    ТОВ «Полтавські телекомунікаційні системи» (Полтава)
    ТОВ «Львівські телекомунікаційні системи» (Львів)
    ТОВ «Кабельна інформаційна телевізійна система» (Запоріжжя)
    ТОВ «Телерадіокомпанія "Телесвіт"» (Суми)
    ТОВ «Телерадіокомпанія "Рівне ТВМ"» (Рівне)
    ТОВ «Телерадіокомпанія "ТВ-Сервіс"» (Хмельницький)
    ТОВ «Телерадіоінформаційна компанія КАБС» (Кіровоград)
    ТОВ «Чернівецькі телекомунікаційні системи» (Чернівці)
    ТОВ «Черкаські телекомунікаційні системи» (Черкаси)
    ТОВ «Херсонські телекомунікаційні системи» (Херсон)
    ТОВ «Телерадіокомпанія "Смарт"» (Вінниця)

    Пан Мельниченко додав, що «Воля-кабель» оскаржила рішення Господарського суду міста Києва, який відмовив компанії в задоволенні позову проти АМКУ в апеляції. За його інформацією, апеляційний суд має ухвалити своє рішення вже цього місяця.

    Нагадаємо, що 3 липня АМКУ оштрафував ТОВ «Воля-кабель», ТОВ «Київські телекомунікаційні мережі» і ТОВ «ІВК», які за даними АМКУ пов'язані відносинами контролю та розцінюються як єдиний суб'єкт господарювання, на 1 млн. гривень кожну за зловживання монопольним положенням та зобов'язав їх протягом двох місяців знизити тарифи на послуги кабельного телебачення. Представники компанії оскаржили це рішення в суді. 13 листопада Господарський суд міста Києва відмовив в позовних вимогах ТОВ «Воля-кабель», ТОВ «Київські телекомунікаційні мережі» і ТОВ «ІВК» про визнання недійсним рішення АМКУ.

    На запитання журналістів, яким є економічно обґрунтований рівень цін, Олександр Мельниченко відповів, що «Воля-кабель» чудово його знає. «Але компанія має самостійно його визначити. При цьому, ціна може змінюватися від місяця до місяця, враховуючи інфляційні показники. Але ціни не можуть бути однаковими в різних регіонах», - наголосив він. За його словами, висновок АМКУ про те, що тарифи завищені по всій Україні, ґрунтуються на 25 томах справи «Воля-кабель».

    Олександр Мельниченко також розповів, що останнім часом в інтернет-виданнях і друкованих ЗМІ подається інформація про діяльність АМКУ в неповному, неточному, необ'єктивному вигляді. «Нам стало очевидно, що мова йде про певну замовну кампанію. Ми не виключаємо, що за цим замовленням стоїть "Воля-кабель"», - уточнив він. Як приклади упереджених матеріалів прес-служба АМКУ навела статті «Черновецкий "юзает" Мельниченко?» з Vlasti.net, «Кого защищает Антимонопольный комітет?» з From-UA.com, «Ярослав Месяц: И. о. главы АМКУ Александр Мельниченко уничножает средний бизнес ради политической карьеры» з «Фрази».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.