Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Сайт Бі-бі-сі переорієнтувався на молоду аудиторію


    5 декабря 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    4 грудня оновлений сайт Української служби Бі-бі-сі розпочав повноцінну роботу. Розробку порталу здійснював департамент Бі-бі-сі «Медіа майбутнього».

    За словами продюсера української служби Бі-бі-сі Олександра Гриба, відтепер веб-ресурс «Бі-бі-сі. Мій світ» є мультимедійнішим, інтерактивнішим та орієнтованішим на молоду аудиторію.

    «Провівши маркетингові дослідження, ми зрозуміли, що наш веб-сайт мало знають в Україні, де українська служба відоміша як радіо. Разом з тим, країнах Західної Європи та Північної Америки популярніший наш портал. Саме завдяки йому українці дізнаються про події, що відбуваються в Україні. Тож ми хочемо переорієнтувати наш портал на українську молоду аудиторію, яка більш схильна до користування інтернетом», - сказав він.

    За його словами, особливу увагу тепер приділено відео. Окрім англомовних сюжетів про події у світі, на сайті викладатимуть оригінальні відеоінтерв'ю з гостями студії Бі-бі-сі, а також цікаві ролики про різноманітні аспекти життя в Великобританії, «від графіті до подорожуючого кота». Крім того, інформуватимуть про діяльність української громади.

    «З часом ми плануємо сформувати команду, яка займатиметься відеопродукцією у Києві, і розширити наші відеокліпи за рахунок цього. До того ж у наших читачів та слухачів нового сайту буде можливість передавати Бі-бі-сі свої відео- та аудіоматеріали», - додав пан Гриб.

    Також на сайті планують запуск блогів «сучасного формату». Окрім цього, за словами пана Гриба, на сайті з'явиться ще одна унікальна функція: «Коли читач знайомиться з нашою новиною, він має можливість проглянути додатковий список новин провідних українських видань на цю ж тему, автоматично закодованих за ключовими словами. Таким чином ми намагаємось перетворити сторінку української служби на інформаційний центр українського інтернету».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.