Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Про ситуацію з припиненням мовлення чотирьох регіональних телерадіокомпаній у Одесі


    23 ноября 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы / Законы | Добавил: Сергей Никандров
    Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення висловлює стурбованість стосовно ситуації, яка склалася у зв’язку з перешкоджанням роботи Одеського міського телерадіоцентру, який здійснює технічне забезпечення мовлення чотирьох регіональних телерадіокомпаній:

    ТОВ „Телерадіокомпанія „Нова хвиля”;
    ТОВ „Телерадіокомпанія „52 канал”;
    ТОВ „Телерадіокомпанія „ГРАД”;
    ТОВ „Телерадіокомпанія „АРТ”.

    29 жовтня 2009 року Представництво по управлінню комунальною власністю Одеської міської ради повідомило міський телерадіоцентр про зміну в односторонньому порядку умов договору оренди приміщення, в якому підприємство знаходилося упродовж 10 років. Офіційна точка зору цього відомства – необхідність проведення капітального ремонту та попередження компанії про те, що протягом 17 днів їм необхідно звільнити приміщення.

    До Національної ради почали надходити звернення громадських організацій, телерадіоорганізацій, Одеського міського телерадіоцентру з проханням вжити заходів для захисту телерадіокомпаній.

    Така ситуація непокоїть Національну раду ще й тому, що це відбулося під час проведення виборчої кампанії. Тим більше, що Верховна Рада України, затвердивши Постанову № 1502-VI „Про забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації у передвиборний період 2009 року”, окремо наголосила на недопущенні припинення діяльності компаній, інакше як за рішенням їх засновника (співзасновника) або суду. Тим більше, що всі чотири телерадіокомпанії уклали договори на розміщення передвиборної агітації низки кандидатів у Президенти України. А отже, відсутність в ефірі цих матеріалів фактично є перешкоджанням веденню кандидатами передвиборної агітації.

    Національна рада звертається до всіх учасників конфлікту зважити на наслідки, до яких можуть призвести подальше розгортання подій, та вбачає вирішення ситуації у прийнятті обгрунтованого рішення шляхом переговорів за участю всіх сторін.

    Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.