Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Одеська влада не підключає телеканали до енергозабезпечення


    21 ноября 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Прокурор Одеси вніс припис на ім'я начальника управління комунальної власності Одеської міської ради Едуарда Смоляра про підключення одеських телеканалів «Град» і «Арт 24» до енергозабезпечення. Але незважаючи на це телеканали залишись без електроенергії. Про це «Телекритику» повідомив генеральний директор телекомпанії «Град» Анатолій Балінов.

    Нагадаємо, 16 листопада близько 18.30 у офісах телекомпаній «Град» і «Арт 24» вимкнули світло. Обидві знаходяться в будівлі на Артилерійській, 1, де розташований телерадіоцентр. Одеське інформагентство «Репортер» повідомило, що телеканали «Град» і «Арт 24» припинили трансляцію через неполадки на електричній підстанції «Одеського міського телерадіоцентру». Крім того, в ефір не змогли вийти «Моє радіо 103,8 FM», «Нова хвиля» і «Перше радіо FM1».

    Анатолій Балінов упевнений, що відключення світла пов'язане з конфліктом між ТРК і мерією Одеси. Хоча міська влада пояснює це капітальним ремонтом приміщення, де розміщені ці ЗМІ. Як писала «Телекритика», раніше ТРК «Нова хвиля», «52 канал», «Град», «Арт» та підприємство «Одеський міський телерадіоцентр», що здійснює технічне забезпечення трансляції програм цих телерадіоканалів у власному апаратно-студійному комплексі, заявляли про перешкоджання професійній діяльності журналістів та переслідування за критику.

    За словами Балінова, наразі ситуація не покращується, дах продовжують розбирати, вхід до приміщення огородили. «Сьогодні нам хочуть відрізати всі кабелі, що йдуть до нашого приміщення. Міліціонери, які чергують на даху, вже попередили таку першу спробу», - сказав Балінов.

    Правоохоронці наразі не тільки охороняють дах від підпалу, а й мають попереджати зіткнення між журналістами та представниками міської влади, повідомив Балінов. Він також сказав, що представники мерії до них на контакт не виходять, губернатор області залишається осторонь цього конфлікту.

    ТРК вдалося частково відновити трансляцію за допомогою генератора. Але на всіх каналах йде одна й та ж картинка, оскільки генератор подає струм лише на четверту частину студії. На ТРК в прямому ефірі триває телемарафон, на який приходять одесити і висловлюються з приводу того, що відбувається.

    Балінов вважає, що ситуація, яка склалася - це своєрідний момент істини для ЗМІ, оскільки цей конфлікт вийшов за рамки господарського спору. Міська влада порушує закон, а правоохоронці не можуть забезпечити дотримання законності. Центральна влада також мовчить, єдині, хто став на захист журналістів - це декілька кандидатів у президенти України, сказав Балінов.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.