Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Після переоформлення ліцензій телеканал "1+1"не зміниться


    11 ноября 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Евгений Ленов
    На засіданні 11 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення задовольнила заяви ТРК „Студія 1+1” про переоформлення трьох ліцензій на мовлення.

    Як пояснив під час брифінгу перший заступник голови Національної ради Андрій Мирошніченко, телекомпанія хоче упорядкувати свою ліцензійну документацію. Оскільки „Студія „1+1” належить до тих комерційних телерадіоорганізацій, які найдовше перебувають на українському телевізійному ринку, і частоти отримувала дуже давно, склалася заплутана ситуація з використанням та невикористанням певних радіочастот. Аналогічні ситуації щодо мовлення на деяких частотах існують і в таких телекомпаній, як „Інтер” та НТКУ.

    У переоформлених ліцензіях залишилися тільки ті частоти, на яких „1+1” справді веде мовлення, інші частоти, що були записані в ліцензіях, але не яких цією телекомпанією не здійснювалося мовлення, будуть віднесені в резерв Національної ради і пізніше виставлені на конкурс. За приблизними підрахунками це 30 частот у різних місцевостях, таку саму кількість частот можна буде виокремити, здійснивши ревізію ліцензійної документації „Інтера” та „НТКУ”, що має відбутися за їх доброї волі.

    Андрій Мирошніченко сказав, що позитивно оцінює тенденцію, коли телеканал наводить лад зі своїми документами.

    Окрім цього, „Студія „1+1” внесла зміни в програмну концепцію мовлення, однак, як заявив Мирошніченко, на екрані ми будемо бачити той самий канал „1+1”, лише трохи змінюється жанровий розподіл програм, ці зміни повністю відповідають чинному законодавству.

    Источник: Пресс-служба НацРади з Питань Телебачення і Радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.