Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Viasat виграв в апеляції у «Поверхность Спорт-ТВ»


    9 ноября 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Компанія «Віжн ТБ» (супутниковий оператор Viasat) виграла апеляцію проти компанії «Поверхность Спорт-ТВ». Рішення Київського апеляційного господарського суду на користь «Віжн ТБ» було винесене 27 жовтня, повідомляє прес-служба компанії.

    Головним аргументом для винесення рішення суду стала відсутність правових підстав для задоволення позовних вимог «Поверхность Спорт-ТВ». Відповідно до рішення суду, «Віжн ТБ» з моменту отримання ліцензії № 0183-п Національної ради з питань телебачення та радіомовлення в Україні зобов'язана надавати доступ своїм клієнтам до ефірних загальнонаціональних каналів у повному обсязі. При цьому «Віжн ТБ» як провайдер послуги не має права втручатися в контент програм, доступ до яких надає своїм клієнтам.

    Суд відхилив вимоги «Поверхность Спорт-ТВ» щодо стягнення компенсації з «Віжн ТБ», а також скасував рішення місцевого господарського суду, що було винесене на користь «Поверхность Спорт-ТВ».

    Виконавчий директор «Поверхность Спорт-ТВ» Вадим Грузин сказав ТК, що його компанія обов'язково подаватиме касацію до Вищого господарського суду України.

    Нагадаємо, що про порушення своїх прав «Поверхность» повідомила «Віжн ТБ», а також канали ТЕТ і ТРК «Україна» у листі, зазначивши, що канали, що мають субліцензію на показ матчів Ліги чемпіонів УЄФА в ефірному мовленні, ретранслюють їх через супутникову платформу Viasat. Таким чином порушуються умови угоди з «Поверхностью», яка має ексклюзивні права на трансляцію матчів у пакетах платного телебачення. У червні 2009 року «Поверхность ТВ» звернулася до Господарського суду міста Києва з позовом проти «Віжн ТБ» і у вересні виграла його. У серпні ТРК «Україна» змушена була піти з платформи Viasat.

    Як повідомляла ТК, «Віжн ТБ» оскаржила рішення першої інстанції, оскільки воно ухвалювалося за відсутності їхніх представників.

    Рішення Господарського суду міста Києва в апеляційній інстанції оскаржував і позивач, оскільки його не задовольняла сума компенсації. «Поверхность Спорт-ТВ» вимагала за порушення інтелектуальних прав відшкодування від «Віжн ТБ» в розмірі 31 млн 125 тис. грн, суд першої інстанції постановив стягти з «Віжн ТБ» чверть цієї суми - 8 млн грн. (12800 мінімальних заробітних плат). При цьому претензій до телеканалів ТЕТ і ТРК «Україна» «Поверхность Спорт-ТВ» не мала.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.