Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Відео Інтернешнл» повертається на український ринок


    5 ноября 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Найбільший продавець телевізійної реклами в Росії - група «Відео Інтернешнл» - прагне повернутися в Україну. Вона вже зробила пропозиції кільком відомим фахівцям щодо роботи у своїй українській компанії та готується до зустрічей з керівниками нішевих телеканалів, яких вона має намір обслуговувати.

    За інформацією «Телекритики», на посаду директора компанії запрошено Валерія Маштакова. Колись він очолював дочірню компанію ВІ в Україні - «Пріоритет», а останнім часом опікувався відділенням групи в Казахстані.

    «Але у компанії ще немає остаточного рішення по Україні», - сказав пан Маштаков ТК і пообіцяв надати докладніші коментарі завтра.

    Комерційним директором запропоновано стати Ользі Єрмоленко, яка також працювала у «Пріоритеті». Директором з продажів - Юрієві Слободянюку, котрий наразі очолює сейлз-хаус Maxximum Adv. За словами керівного партнера Maxximum Adv Вікторії Семененко, Юрій Слободянюк може піти з 1 січня, але, наголосила вона, офіційно заяви він ще не писав, тож «ще усе можуть переграти». На її переконання, інформація про призначення не остаточна.

    За даними джерел ТК, російський сейлер намагатиметься зацікавити потенційних клієнтів своїми «ноу-хау», які він уже випробував у Росії. «Ноу-хау» стосуються технологій продажів каналів спеціального інтересу та вимірювань аудиторії. Тобто він націлився на нішеві телеканали, оскільки усі великі гравці вже мають свої власні будинки продажів.

    За словами одразу кількох джерел ТК, ВІ нібито вже має домовленості щодо продажу рекламного часу на «Первом канале. Всемирная сеть» та кількох спеціалізованих каналах - Discovery, National Geographic, Animal Planet тощо. Втім, як повідомив ТК консультант групи «Інтер» Олег Павленко, 4 листопада представники ПКВС телефонували йому з пропозицією зустрітися і підписати договір на наступний рік (пан Павленко керує продажами реклами, у тому числі на ПКВС, дистрибутором якого є компанія «Торсат», що входить до групи). На його думку, каналу невигідно розділяти дистрибуцію та продажі.

    Пан Павленко також вважає, що як ВІ не знайде великого клієнта, то повертатися в Україну йому немає сенсу. Обслуговувати двох-трьох нішевих гравців, на його переконання, операційно збитково. «Функціонування такої структури коштує грошей. На програмне забезпечення, на оплату праці, офісу тощо. Обороти невеликих каналів не дозволять отримати таку комісію, яка перекрила б ці витрати», - вважає він.

    Керівник департаменту продажів ТРК «Україна» В'ячеслав Булавін також вважає, що у ВІ немає шансів повноцінно закріпитися в Україні наступного року: «Найбільші канали зайняті. Можливо, вони цікавляться нішевими каналами, але для ВІ це якийсь низький політ».

    На жаль, російський офіс ВІ поки що ніяк не відреагував на запит ТК, надісланий 4 листопада.

    Нагадаємо, з 1995 року українська дочірня компанія групи - «Пріоритет» - ексклюзивно обслуговувала «1+1», а також, у різні роки, ТЕТ, «Кіно», «Перший національний», «MTV Украіна» тощо. Наприкінці минулого року СМЕ розірвав угоду, тому ВІ була змушена взагалі піти з українського ринку. Проте протягом усього 2009 року «Відео Інтернешнл» системно моніторила ситуацію на українському телебаченні, оцінюючи доцільність та імовірність повернення.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.