Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Підозрюваних у нападі на знімальну групу телеканалу АТВ відпустили


    3 ноября 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Одеський обласний апеляційний суд скасував рішення Приморського районного суду про взяття під варту підозрюваних в нападі на журналістів АТВ.

    За словами працівниці сектора у зв'язках з громадськістю Одеського міського управління внутрішніх справ Тетяни Хмельницької, підозрюваних відпущено під підписку про невиїзд, справу направлено на повторний розгляд.

    Як повідомляла «Телекритика», двох підозрюваних, які скоїли озброєний напад на співробітників АТВ міліція затримала у вересні.

    У кінці серпня оператор телекомпанії АТВ Дмитро Докунов та журналіст Олеся Клинцова зазнали серйозних поранень під час зйомок мітингу біля Одеського окружного адміністративного суду, який розглядав справу за позовом Нацради проти АТВ щодо анулювання її ліцензій.

    Пан Докунов та пані Клинцова працювали на зйомці мітингу екстремістських організацій - «Свободная Одесса», «Свобода», УНА-УНСО, які під стінами суду протестували проти інформаційної політики телеканалу АТВ. Агресію мітингувальників викликало те, що оператор знімав їх переговори з міліцією - за це на нього напали і відібрали камеру. Під час нападу оператор Докунов дістав кілька різаних ран в руку, а журналістка Клинцова - удар по голові.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.