Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Німецькі телеканали змагаються за трансляцію матчів «Євро 2012»


    28 октября 2009 | Телевидение / Европа / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Суспільне телебачення Німеччини попередньо домовилося з УЄФА про права на трансляцію матчів футбольної першості Європи, яка відбудеться в Україні і Польщі.

    Як повідомляє видання Spiegel із посиланням на свої джерела у переговорних колах, сума угоди становитиме 110 мільйонів євро. За інформацією видання, УЄФА вимагало значно вищої суми, однак після тривалих переговорів функціонери погодилися на 110 млн євро. Платний канал Sky, який має ексклюзивні права на трансляцію матчів Бундесліги, не купуватиме права на трансляцію Чемпіонату Європи.

    У середині вересня УЄФА вже підписав угоди з продюсерською спільнотою суспільних мовників Європи EBU. Однак найважливіші ринки, зокрема Німеччини, Франції, Англії, Іспанії та Італії, були винесені за межі цієї угоди. Підписуючи окремі договори з мовниками цих країн, футбольний союз сподівається на більші прибутки.

    До речі, дев'ять з десяти перших позицій у рейтингу суспільного каналу Німеччини ZDF за 2008 рік посіли трансляції матчів футбольного чемпіонату Європи. На першій позиції був півфінальний матч Німеччина-Туреччина, який подивилися 29,5 млн німців. Частка в ефірі становила 81,5%.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.