Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Полтаві невідомий побив оператора ОДТРК «Лтава»


    6 октября 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    У Полтаві під час вуличної зйомки невідомий чоловік напав на оператора обласної телерадіокомпанії «Лтава» і завдав йому тілесних ушкоджень. Як повідомила ТК заступник генерального директора Полтавської ОДТРК Наталія Іванченко, постраждав оператор Сергій Залеський.

    Разом з ведучою програми «Ти молодий» Наталією Кривко Сергій Залеський знімав відеоряд на вулиці Полтави, коли несподівано підійшов невідомий перехожий і вдарив сумкою по камері. Як розповіла пані Іванченко, чоловік безпідставно, застосовуючи брудну лайку та критикуючи владу («Вся страна - сволочи»), вимагав припинити зйомку, а оператор намагався перешкодити йому. Зчинилася штовханина, невідомий вдарив оператора в око і втік.

    За словами Наталії Іванченко, знімальна група «Лтави» звернулася із заявою до правоохоронних органів, надавши як доказ відеозапис конфлікту з перехожим. «У міліції це трактують як хуліганство і перешкоджання журналістській діяльності», - уточнила вона.

    Відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Полтавській області вже повідомив на міліцейському сайті про хуліганський вчинок проти співробітника телекомпанії. «Правоохоронці мають знімок з обличчям зловмисника, особа якого встановлюється», - зазначили в міліції.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.