Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Курус хоче позбавити «Торсат» реєстрації


    24 сентября 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Ігор Курус на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 23 вересня запропонував скасувати державну реєстрацію компанії «Торсат» як суб'єкта інформаційної діяльності. За його словами, цей дистрибутор, прикриваючись державною реєстрацією, «вводить провайдерів у блуд».

    Питання виникло під час обговорення санкції попередження одеському провайдеру - ТРК «Ефір». У ході перевірки цієї компанії працівники Нацради зафіксували ретрансляцію двох неадаптованих програм - «РТР-Планета» і «Первого канала. Всемирная сеть», дистрибуторами яких є «Торсат». Представник ТРК «Ефір» заявив, що хотів розірвати угоду з «Торсатом» і просив дистрибутора визнати рішення Нацради про заборону неадаптованих каналів форс-мажорною обставиною та не застосовувати штрафні санкції. У відповідь «Торсат», посилаючись на свою державну реєстрацію та на рішення господарських судів, довів провайдеру легальність мовлення міжнародних версій російських каналів в Україні.

    «Ця компанія вважає, що дія законодавства України не поширюється на неї, і збурює до невиконання законодавства інші суб'єкти господарювання. Очевидно, держава повинна визначитися, чи потрібно здійснювати реєстрацію таких підприємств як суб'єктів інформаційної діяльності. Так не можна! Регуляторні органи приймають рішення, а "Торсат" розсилає свої вказівки і під тиском фінансових санкцій змушує провайдерів порушувати законодавство», - прокоментував свою пропозицію на брифінгу Ігор Курус.

    Також пан Курус нагадав про реєстрацію в Україні іншого підприємства - ТОВ «Об'єднання російських телеканалів», яке взяло на себе зобов'язання щодо адаптації телеканалу ПКВС до українського законодавства. За словами пана Куруса, настав час розібратися, хто в Україні відповідає за цей канал.

    В. о. голови Нацради Андрій Мирошніченко повідомив ТК, що юридичному управлінню Нацради доручили надати інформацію про можливі санкції і заходи щодо впорядкування діяльності ТОВ «Торсат».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.