Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Церемонія нагородження переможців Національної телевізійної премії «Телетріумф 2008-2009»


    1 сентября 2009 | Телевидение / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Запрошуємо Вас на урочисту церемонію нагородження переможців Національної телевізійної премії «Телетріумф 2008-2009» яка відбудеться в п’ятницю, 4 вересня 2009 року, в приміщенні Міжнародного центру культури і мистецтв „Жовтневий палац”, за адресою: вул. Інститутська, 1, початок реєстрації ЗМІ о 17:30, під’їзд №6.
    Для зручнішої роботи ЗМІ під час церемонії буде працювати прес-центр. Метою роботи прес-центру під час події є надання можливості представникам ЗМІ поспілкуватися з переможцями «Телетріумфу 2008-2009». Отримати інформацію про розміщення прес-центру та інструкцію для роботи фотографів можна буде під час акредитації в Жовтневому палаці, 4 вересня.

    Зустрічати номінантів на червоній доріжці (центральний вхід до «Жовтневого палацу») запрошуються фотографи та оператори після реєстрації ЗМІ, під’їзд №6.

    Вхід за попередньої акредитації. Акредитуватися на подію можна, надіславши заявку за факсом: +380 44 545 39 93 на ім’я Тетяни Шклярук, або у зісканованому вигляді на адресу: pr@itk.org.ua.

    Умови акредитації: для акредитації необхідно на фірмовому бланку видання/каналу/радіостанції за підписом редактора вказати ім’я журналіста, ім’я фотографа (якщо планується) та повідомити номер видання, або час виходу та назву передачі, в якій заплановано вихід матеріалу про «Телетріумф».

    Нагадаємо, трансляцію премії здійснюватиме телеканал «1+1» в суботу, 5 вересня о 22:50. Телеканал готує яскраве шоу: до концертної програми залучено групи „Бум бокс”, ТНМК, „Друга ріка та багато інших українських зірок

    Цього року на здобуття телевізійної премії було подано 229 робіт від національних та регіональних каналів, студій-виробників фільмів та програм. Оргкомітетом премії було визначено 23 номінації та одна спеціальна від Національної ради. 89 експертів взяли участь в оцінюванні поданих робіт.

    Переглянути список номінацій, ознайомитися зі списком експертів та дізнатися імена номінантів можна на офіційному сайті премії www.teletriumf.org

    Додаткова інформація

    Національна Телевізійна Премія “Телетріумф” заснована 2001 року. У різні роки її лауреатами були провідні фахівці телевізійної галузі. Всі деталі можна дізнатися на сайті www.teletriumf.org.

    Телеканал «1+1» - загальнонаціональний україномовний телеканал, один із лідерів вітчизняного телевиробництва та найулюбленіших телеканалів українських глядачів. Адреса офіційного сайту - http://www.1plus1.ua/
    Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення є конституційним, постійно діючим колегіальним органом, метою діяльності якого є нагляд за дотриманням законів України у сфері телерадіомовлення, а також здійснення регуляторних повноважень, передбачених цими законами. Сайт – www.nrada.gov.ua.
    Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК) – галузева асоціація, що представляє інтереси телевізійного ринку України. Серед учасників ІТК – провідні загальнонаціональні канали України: Інтер, 1+1, СТБ, Новий, ICTV, М1 та М2, Тоніс, НТН, ТЕТ, ТРК «Україна», К1. Сайт - www.itk.org.ua.

    Незалежний аудитор премії компанія «Ernst& Young»

    Народний медіа-партнер «Теленеделя» Інформаційний медіа-партнер «Медіа Бізнес»

    Источник: Пресс-служба ИТК
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.