Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Рішення АМКУ не вплине на ціну кабельного телебачення


    27 августа 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Антимонопольний комітет України рекомендував Національній комісії з питань регулювання зв'язку України розробити Порядок формування тарифів на послуги доступу до кабельної каналізації електрозв'язку.

    На думку комітету, відсутність єдиного механізму формування тарифів на послугу доступу до кабельної каналізації електрозв'язку може призвести до зловживання монопольним становищем з боку суб'єктів господарювання при взаємоз'єднанні телекомунікаційних мереж. Зокрема, до встановлення операторами телекомунікацій економічно необґрунтованої плати за послугу доступу до кабельної каналізації електрозв'язку.

    «Антимонопольний комітет послідовно продовжує політику наведення правопорядку щодо ціноутворення на товари і послуги, що надаються монопольними утвореннями. Розроблення регулятором галузі порядку формування тарифів доступу до кабельної каналізації електрозв'язку є актуальним у зв'язку з гостротою цього питання для суб'єктів телекомунікаційного ринку», - наголосив в. о. голови АМКУ Олександр Мельниченко.

    Нагадаємо, що затверджений НКРЗ Порядок доступу до кабельної каналізації електрозв'язку №1607 від 23.07.2009 р. передбачає, що власники кабельної каналізації електрозв'язку встановлюють щомісячну плату за її використання замовниками на договірних засадах, виходячи з собівартості робіт та з урахуванням прибутку.

    Тимчасом провайдери програмної послуги, які користуються кабельною каналізацією електрозв'язку, вважають, що розробка документу навряд чи вплине на вже підвищену вартість доступу.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.