Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Олександр Роднянський офіційно не піде в «Национальную медиагруппу»


    17 августа 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    «Национальная медиагруппа» не підтверджує інформацію про можливе призначення Олександра Роднянського топ-менеджером компанії. «Телекритика» звернулася до НМГ із проханням прокоментувати інформацію про можливе призначення Олександра Роднянського. Керівник прес-служби холдингу Катерина Сухова повідомила таке: «В настоящий момент мы готовы сообщить, что Александр Роднянский не будет занимать в НМГ официальную должность топ-менеджера».

    Нагадаємо, на російський ресурсах з'явилася інформація про те, що Олександр Роднянський, який на початку літа залишив «СТС Медіа», може обійняти керівну посаду в холдингу «Національна медsагрупа» («Пятый канал», «РЕН-ТВ» тощо).


    Припущення базувалося на тому, що у липні НМГ оголосила про створення нового підрозділу - «НМГ-ТВ», який має забезпечили канали групи телевізійною продукцією. Генеральним директором підрозділу призначено Володимира Ханумяна, котрий до цього працював з Роднянським у «СТС Медіа». Також до компанії перейшов ще один колишній працівник СТС Юрій Шкляр.


    Нагадаємо, після свого звільнення з СТС пан Роднянський заявив, що хотів би займатися власними телевізійними проектами, зокрема розвивати продакшн-компанію AR Film.


    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.