Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НТКУ обрала логотип дитячого «Євробачення» та шукає ведучого


    11 августа 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    НТКУ обрала логотип дитячого «Євробачення» та шукає ведучого Національна телекомпанія України презентувала логотип Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення» та оголосила про конкурс на ведучих цього шоу. Про це сьогодні під час презентації повідомив виконавчий продюсер конкурсу Руслан Ткаченко.

    За його словам, в основу графічного оформлення конкурсу, зокрема логотипу, взято роботи української народної художниці Марії Приймаченко. Емблемою конкурсу стане так зване дерево життя, один із елементів роботи художниці «Соняшник життя». Епіграфом пісенного конкурсу стануть слова самої Марії Приймаченко: «Роблю сонячні квіти, тому що людей люблю, творю на радість, на щастя людям, щоби всі народи один одного любили, щоб жили вони, як квіти - по всій землі». Основою для легенди конкурсу послужили стародавні уявлення про те, як з'явився світ, світло, музика та колір.

    Як повідомив Руслан Ткаченко, фестиваль фінансуватиметься державним та спонсорським коштом. Хто саме стане спонсором «Євробачення», а також яким буде бюджет проекту, наразі не розголошують, але пан Ткаченко зазначив: «Ми отримали усну підтримку від президента та прем'єр-міністра, тому я думаю, що з фінансуванням проблем не буде».

    Окрім цього, Перший національний, за словами керівника управління зв'язків із громадськістю Юлії Савостіної, відкриває конкурс ведучих для Дитячого пісенного конкурсу.

    Вимоги до претендентів: вільне володіння українською та англійською мовами; розкутість, володіння собою; навички сценічної майстерності; сценічна мова; пластика; вік 20-45 років. Усі охочі взяти участь у конкурсі мають надіслати резюме та фото. Заявки приймаються до 31 серпня 2009 р. на e-mail: junior2009@ntu.ua або на поштову адресу: Київ, 04119, вул. Мельникова, 42, піар-відділ (з приміткою «Конкурс ведучих ДПКЄ»). Пані Савостіна заважила, що імена ведучих стануть відомі 5-6 вересня.

    Нагадаємо, що Дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2009» цього року пройде 21 листопада в Києві у Палаці спорту. Транслюватиметься на Першому національному у прямому ефірі. Україну представлятиме Андранік Алексанян.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.