Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Звільнено керівника Дніпропетровської ОДТРК Вікторію Шилову (ОНОВЛЕНО)


    25 июля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Державний комітет телебачення та радіомовлення звільнив Вікторію Шилову з посади директора Дніпропетровської ОДТРК. Цю інформацію ТК підтвердила сама пані Шилова.

    «Це все було зроблено, щоб мене усунути. На п'ятий день голодування вони змусили Державний комітет звільнити мене з посади. Міністр (так пані Шилова називає т.в.о. голови Держкомтелерадіо Анатолія Мураховського. – ТК) сказав, що нічого не міг зробити, його змусили», – так Вікторія Шилова прокоментувала своє звільнення.

    Також вона зауважила, що попросила колектив припинити голодування.

    Нагадаємо, 21 липня журналісти ДОДТРК розпочали безстрокове голодування на знак протесту проти тиску на канал з боку губернатора Віктора Бондаря. Серед вимог голодувальників – зустріч із Президентом України Віктором Ющенком, який, на їхню думку, як гарант Конституції має «захистити свободу слова». Проте Віктор Ющенко запропонував голодувальникам зустрітися з його Повноважним представником, а також закликав журналістів припинити голодування, а директора ОДТРК – не втягувати підлеглих у вирішення господарських питань.

    Після звільнення пані Шилова планує піти в політику і підтримати одного з кандидатів у президенти.

    «Швидше за все, це буде Сергій Тігіпко», – сказала вона.

    У Держкомтелерадіо ТК пояснили, що підставою для звільнення Вікторії Шилової стали конфлікти з місцевими органами влади, громадськістю, журналістськими колами та невиконання умов контракту на виробництво та розповсюдження телерадіопрограм.

    У коментарі ТК заступник керівника Держкомтелерадіо Олександр Курдинович спростував заяву пані Шилової, нібито наказ про її звільнення було підписано під тиском.

    За його словами, тимчасовим керівником Дніпропетровської ОДТРК стане заступник генерального директора Володимир Федорів.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.