Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Олексій Семенов і Лідія Пархоменко відмежувалися від 8-TV


    23 июля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    На щойно проліцензованому супутниковому телеканалі 8-TV змінився топ-менеджмент. Олексій Семенов розірвав відносини з мовником. Про це він повідомив ТК, уточнивши, що розходження відбулося вчора. «Я отримав пропозицію, яка більше зацікавила мене у творчому плані», - пояснив він. Нову пропозицію пан Семенов поки не готовий озвучити, пообіцяв розповісти ТК про це згодом. Для 8-TV Олексій Семенов розробляв творчу концепцію, а в Нацраді представляв мовника в якості генерального продюсера. Хто стане новим генпродюсером 8-TV, йому невідомо.

    Також ТК з власних джерел дізналася, що Лідія Пархоменко, яка 1 липня на засіданні Нацради представилася гендиректором телекомпанії, залишається фінансовим директором каналу НТН, звідки нікуди не йшла. «Я працюю фінансовим директором НТН, звідси не звільнялася. Те, що я могла представляти 8-TV, ні про що не свідчить», - сказала вона.

    Пояснюючи ТК, чому вона не пристала на пропозицію 8-TV, Лідія Пархоменко зазначила: «Там ще не відкрите фінансування, не вирішено питання, як далі все буде». Хто став генеральним директором за документами пані Пархоменко невідомо.

    Водночас у Нацраді ТК повідомили, що в ліцензійних документах ТОВ «8-ТБ» генеральним директором записана Пархоменко Лідія Олексіївна.

    Зазначимо, що на засіданні 22 липня, коли Нацрада ухвалила рішення про видачу ліцензії 8-TV, Олексій Семенов і Лідія Пархоменко були відсутні, а канал представляла людина, котра назвалася юристом.

    Нагадаємо, що засновники телекомпанії - Кучер Костянтин Антонович (50%) і ТОВ «Смарт транс груп» (50%). За інформацією ТК, канал пов'язаний з головою Національного космічного агентства України, творцем телеканалу «Інтер» Олександром Зінченком. Костянтин Кучер є почесним президентом групи компаній «Норіс». Саме він був партнером Олександра Зінченка у купівлі херсонського телеканалу «Віта».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.