Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада призначила «Волі» перевірку й відмовилася збільшити потужність її мереж


    23 июля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 22 липня призначила позапланову перевірку ЗАТ «Воля кабель». Член Нацради Віктор Понеділко, який доповідав з цього питання, зазначив, що останнім часом зросла кількість скарг на «Волю» від абонентів, незадоволених якістю наданих послуг. Це пов'язано з тим, що компанія переводить на цифрове телебачення нові райони. «Торік було багато скарг від громадян про порушення їхніх прав у зв'язку з тим, що "Воля" переходить на цифрове мовлення. Хочу наголосити, що це не те цифрове мовлення, яким займається Нацрада. Ми впроваджуємо наземне цифрове мовлення, а не кабельне. На жаль, компанія не зробила висновків. Зараз вона переводить на цифру нові райони, і на неї знову скаржаться. Тому ми призначили перевірку», - прокоментував рішення в. о. голови Нацради Андрій Мирошніченко.

    Позапланова перевірка провайдера має встановити дотримання норм технічної якості поширюваних програм і відповідність законодавчим вимогам укладання і дотримання договорів.

    Крім того, Нацрада відмовилася вносити зміни до ліцензії провайдера програмної послуги ЗАТ «Воля кабель». Компанія хотіла збільшити потужність до 792 каналів. Члени Нацради аргументували відмову тим, що, збільшивши потужність, «Воля» не зможе надавати якісні послуги. Так само регуляторний орган відмовив іще декільком регіональним провайдерам у збільшенні потужності їхніх мереж.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.