Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «1+1» добився зняття попередження, а Новий канал зафіксував у ліцензії перетворення із ЗАТ на ТОВ


    22 июля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 22 липня зняла попередження з телекомпанії «Студія "1+1"», винесене в жовтні 2007 року за порушення рекламного законодавства.

    Як повідомляла ТК, 11 жовтня 2007 року Нацрада винесла попередження телеканалу «Студія "1+1"» за недотримання визначеної законодавством квоти переривання телепрограм рекламою. У результаті моніторингу, проведеного аналітичним відділом, було встановлено, що окремі програми і кінопокази (зокрема, популярний цикл художніх фільмів «Анжеліка») переривалися рекламою по 5-7 разів за встановленого законом максимуму у 3 рази.

    Згадуючи це попередження, тодішній голова Нацради Віталій Шевченко називав «1+1» найбільшим порушником рекламного законодавства.

    Потім Максим Варламов (на той момент гендиректор «1+1», а нині перший заступник) пояснював в інтерв'ю ТК: «Те, що сталося з "Анжелікою", - це навіть не те, що ми перевищили кількість реклами на годину, а порушення послідовності рекламних переривань».

    За словами члена Нацради Тетяни Лебедєвої, за останній час Нацрада тричі брала результати перевірки «Студії "1+1"» до відома і один раз попереджала. Після винесеної санкції представники «1+1» подали заяву про проведення позапланової перевірки і скасування попередження. Перевірка пройшла 15 липня 2009 року. «Перевірили всі рекламні угоди, навіть на розміщення соціальної реклами Кабміну», - уточнила пані Лебедєва.

    Члени Нацради проголосували за рішення взяти результати позапланової перевірки до відома та скасувати накладену майже два роки тому санкцію.

    Водночас члени Нацради зняли з порядку денного питання про переоформлення обох ефірних ліцензій «1+1». Як пояснив на брифінгу в.о. голови Нацради Андрій Мирошніченко, у ліцензіях знайдено розбіжності, які слід усунути. «Ми на вчорашньому засіданні знайшли розбіжності у цих двох ліцензіях. Це означає, що ще не все зроблено так, як треба. Тому ми сьогодні зранку зустрілися з керівництвом каналу "1+1" й погодили доопрацювання матеріалів, щоб не було цих розбіжностей. Ми повинні привести у відповідність умови ліцензії й те, що відбувається в дійсності. Тоді ми їх об'єднаємо».


    Також Нацрада переоформила ліцензію Нового каналу, внісши до неї зміну організаційно-правової форми власності та розташування передавачів. Зокрема, в ліцензії зафіксували перетворення ЗАТ «Новий канал» на товариство з обмеженою відповідальністю.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.