Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Журналісти Дніпропетровської ОДТРК розпочали голодування


    20 июля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Журналісти Дніпропетровської ОДТРК оголосили безстрокове голодування на знак протесту проти тиску на телеканал з боку губернатора Дніпропетровщини Віктора Бондаря. Цю інформацію ТК підтвердила генеральний директор телекомпанії Вікторія Шилова.

    За її словами, голодування журналістів розпочалося сьогодні о 10-й ранку, участь у ньому беруть 15 осіб. «Наші вимоги - захист свободи слова, прав людини і свободи вибору. Ми хочемо припинити тиск губернатора. Тому що сьогодні до нас знову зайшла чергова перевірка, це вже десята за моїми підрахунками, - прокоментувала пані Шилова. - Вже два місяці нам не проплачують бензин, відімкнуто телефони, немає проплати за розповсюдження сигналу. Тобто йде суцільна економічна, інформаційна, адміністративна блокада».

    Голодуючі вимагають зустрічі з президентом Віктором Ющенком, адже, за словами Вікторії Шилової, тільки «він, як гарант Конституції, може врятувати свободу слова»: «Або він має приїхати до нас і подивитись, як працює Дніпропетровський державний канал 24 години на добу, як він виконує держзамовлення, як він відстоює національні інтереси та традиції, - або ми готові приїхати колективом до Секретаріату президента».

    Водночас, повідомляє пані Шилова, попри голодування колективу телеканал не припинятиме мовлення.

    Губернатор Дніпропетровської області Віктор Бондар у коментарях ТК відкинув звинувачення в тиску на канал: «Це суцільна нісенітниця. Ніхто ні на кого не тисне. Я навіть не можу коментувати такі нісенітниці. Там є керівник каналу, який його фактично приватизував. Тому тиснути на них просто марна справа».

    За його словами, телеканал фінансується виключно з державного бюджету. «Якщо вони комусь заборгували, то нехай пишуть звернення і ми їх розглядатимемо. Я ж не впливаю на канал і не керую ним, щоб не було жодних звинувачень, - зазначив пан Бондар. - Цей державний телеканал перетворився на канал однієї особи. Він втратив рейтинги і став нецікавим. Голодувати треба не через те, що ми заважаємо, краще б вони голодували за переобрання нового керівника, який міг би навести лад на каналі».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.