Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    СМЕ пов’язує успіхи у Хорватії та Словаччині з проектами місцевого виробництва


    16 июля 2009 | Телевидение / Европа / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    У 2008 році частка аудиторії хорватського телеканалу Nova TV, що належить медіакорпорації Central European Media Enterprises, зросла на 20% до 22,5% (люди 18-49). Про це повідомляє офіційний сайт корпорації.
    У повідомленні зазначається що 64% програмного наповлення телеканалу складає іноземний продукт, зокрема серіали Heroes, 30 Rock та голлівудські муві. Проте зростання показників СМЕ пов'язує із продуктом локального виробництва. Зокрема - реаліті-форматом The Farm, що зібрав середню частку 38,6%, пісенним конкурсом Don't Forget the Lyrics (частка - 27,3%) та The Moment of Truth (29,6%).

    Словацький телеканал TV Markiza, що також належить корпорації, минулого року збільшив частку з 35,5% до 35,9%. Близько 30% його програм складають проекти локального виробництва, зокрема денне шоу Reflex, сітком Susedia, Elбn je Elбn, Let's Dance та кримінальний серіал Mesto Tienov. Вподобання глядачів цього каналу також зміщуються у бік місцевого контенту.

    У середньому придбаний продукт (головним чином зі США, Німеччини, Франції, Італії, Великобританії, Росії, Румунії та Чеської республіки) складає 73% добового контенту TV Markiza, проте у прайм-таймі його частка падає до 44%. «Придбаний контент відіграє важливу роль в успіху каналу, але продукт місцевого виробництва зробив більший вклад у зміни», - зазначає очільниця TV Markiza Мартіна Ліскова, додаючи, що локальне програмування стане пріоритетом цього року.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.