Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







MTV Networks International запускає телеканал MTVNHD у Німеччині, Угорщині та Швейцарії


14 июля 2009 | Телевидение / Европа / На русском языке | Добавил: Ольга Кравцова
Телеканал MTVNHD, що стартував у вересні 2008 року, з липня з'явився в кабельних мережах Росії та Великобританії, а найближчим часом його географія розповсюдиться на Німеччину, Угорщину та Швейцарію. Про це повідомляється в релізі «MTV Україна».

Таким чином, MTVNHD стане доступним у 21 країні світу (Аргентина, Карибські острови, Чилі, Колумбія, Данія, Еквадор, Фінляндія, Франція, Німеччина, Угорщина, Ізраїль, Нідерланди, Норвегія, Польща, Росія, Швеція, Швейцарія, Венесуела, Уругвай, Велика Британія та Ірландія). До кінця 2009 року планується розпочати трансляцію телеканалу в семи інших країнах, серед яких Австрія, Бразилія, Хорватія, Італія, Мексика, Перу, Португалія та Іспанія.

MTVNHD - інтернаціональний сервіс MTV Networks International, присвячений музиці та дітям. Він поєднує програми власного виробництва та шоу, придбані у контент-провайдера, а також власної бібліотеки MTVNI. У 2009 році загальна кількість прем'єрного часу телеканалу сягне 443 години, включаючи 291 годину безпосередньо HD. На сьогодні програмне наповнення каналу складає музичне відео, виступи виконавців наживо та блок Nickelodeon, що виходить у вихідні. Телеканал пропонує до перегляду щотижневі чарти (MTV Essentials, Chart Blast та MTV Top 20), класичні шоу (RoskildeFestival, Oxegen Festival, Rock Am Ring Festival, Benicassim Festival чи Montreux Jazz Festival, MTV WorldStage), а також найпопулярніші програми телеканалу Nickelodeon (SpongeBob SquarePants, Tak & thePower of Juju та Mr. Meaty). Управління MTVNHD здійснює MTVNI's Emerging Markets Group, 24-годинна трансляція телеканалу здійснюється з Варшави.


Источник: Телекритика
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.