Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Савік Шустер студіос» мінус Шустер


    13 июля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Продакшн-компанія «Савік Шустер Студіос» переоформила статутні документи, які зафіксували перейменування компанії на «Істіл Студіос». Про це «Телекритику» повідомили в компанії. Зміни пояснюють необхідністю впорядкування бізнес-процесів в інвестиційній групі «Істіл».

    «Савіку Шустеру була запропонована нова модель співпраці, згідно з якою його проект отримав би автономність і матеріальну незалежність у рамках компанії, і продовжував би існувати на фоні інших самостійних продакшн-проектів студії, які готуються до запуску на замовлення деяких телеканалів. Однак пан Шустер сьогодні повідомив офіційним листом на ім'я директора компанії, що цю пропозицію відкидає. Подальша його співпраця з компанією «Істіл Студіос» видається неможливою», - йдеться в офіційній заяві продакшну.

    У компанії також заявили, що всі подальші повідомлення про новини «Савік Шустер Студіос», що виходять від пана Шустера і членів його творчої команди, не мають стосунку до «Істіл Студіос».

    «У нас будет определенная реструктуризация. Исходя из сегодняшнего заявления Шустера, мы не сможем больше выпускать «Шустер Live», нам придется, очевидно, либо переквалифицировать каких-то людей, какие-то, вероятно, захотят уйти с Савиком. Но большинству людей будет предложена работа в других проектах. Что касается технических мощностей, то они принадлежат компании, нашим акционерам. Они будут задействованы для производства новых проектов», - прокоментував зміни в продакшні генеральний директор «Істіл Студіос» Дмитро Котеленець.

    Вальдемар Дзікі, генеральний директор ТРК «Україна», висловив жаль щодо цього конфлікту, але запевнив, що програма «Шустер Live» стоїть у сітці мовлення телеканалу з початку осені. Переговори щодо того, як далі відбуватиметься співпраця між телеканалом і виробником, ще не починалися.

    Тим часом в «Істіл Студіос» розробляють формат нового щоденного жіночого ток-шоу на замовлення телеканалу «Інтер». Також триває підготовка до запуску двох ліцензійних розважальних форматів на замовлення ТРК «Україна». Крім того, тривають консультації з різними творчими групами про спільне виробництво розважальних, інформаційних, аналітичних та інших програм на базі «Істіл Студіос».


    «Телекритика» звернулась до пана Шустера із проханням озвучити свою позицію щодо цього конфлікту.

    - Я прекратил свое сотрудничество с «Истил Студиос», но это не имеет никакого отношения не имеет к моим обязательствам по отношению к ТРК «Украина». Там все будет продолжать выходить, как и выходило.

    - В заявлении компании шла речь о том, что акционеры предложили вам новую форму сотрудничества. В чем она заключалась и почему вы от нее отказались?

    - Это чисто внутренние акционерные дела, и они не имеют никакого отношения к телевизионному эфиру и журналистике. Поэтому это второстепенный вопрос. А первостепенный - это то, что проекты остаются, и они будут в эфире ТРК «Украина».


    - Как вы будете производить проект? На какой технической базе?

    - Посмотрим.

    - Вы были совладельцем «Савик Шустер студиос». Вы передали свою долю партнерам? Как изменилась форма собственности компании после ее переименования в «Истил студиос»?

    - Они просто забрали все себе.

    - Каким образом? Вы им не отдавали свою долю?

    - Они взяли и забрали. Сами. Я вам говорю. Глагол «забрали» не требует интерпретации. Взяли и забрали все себе.


    - Кто остается с вами в команде?

    - Весь коллектив, я надеюсь.


    - У «Истил студиос» осталась только технологическая база?

    - В планы «Истил студиос» я не посвящен. Потому я не знаю.

    - Кто будет инвестировать в производство?

    - Какая вам разница?

    - Эта информация нас интересует...

    - Ее еще нет. Я же вам говорю, что ничего не изменилось в наших отношениях с ТРК «Украина».

    - Есть неофициальная информация о том, что вы ведете переговоры с «1+1». Это правда?

    - Это ложь и провокация.

    «Телекритика» готова опублікувати позицію інвесторів компанії «Істіл студіос» щодо звинувачень, озвучених Савіком Шустером.

    Продакшн-компанія «Савік Шустер Студіос» була заснована влітку 2008 року. Її засновниками виступили Савік Шустер, Мохаммад Захур (корпорація Istil) та Віктор Самойленко («Поверхность-ТВ»), проте, як стало відомо ТК, акціонерна угода між сторонами не була підписана. За неофіційною інформацією, інвестиції пана Захура у компанію становили близько $12 млн. Компанія виробляла програму «Шустер live» у двох форматах (щоденному та щотижневому) на замовлення ТРК «Україна». Канал має трирічний контракт із «Савік Шустер Студіос» на виробництво «Шустер live». Також було підготовлено пілоти декількох програм, від придбання яких ТРК «Україна» відмовилась, і спецпроект на замовлення 5 каналу. Із вересня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала «Савік Шустер Студіос» як суб'єкт інформаційної діяльності. У лютому 2009 року компанія вступила до Незалежної асоціації телерадіомовників. Кістяком колективу компанії виступили вихідці з компанії «Пірат продакшн» групи «Інтер», у якій Савік Шустер виробляв «Свободу на Інтері» та «Великі українці» в 2007-2008 роках.


    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.