Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Олексій Мочанов залишив «Екіпаж». Програма припинила існування


    6 июля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Автогонщик Олексій Мочанов, співведучий програми «Екіпаж» виробництва продакшну «Світ ТБ» (Перший автомобільний канал), залишив проект. Цю інформацію він підтвердив «Телекритиці».

    Причиною уходу пана Мочанова стала неможливість робити проект таким, як хотілося, через брак фінансової можливості. «Канали ніколи не робили фінансових вливань у програму - ми завжди її робили за свої гроші та шукали спонсорів. Спочатку ми працювали зі "Златогором", потім з "Балтикою 0". Коли спонсори зникли, я не бачу сенсу продовжувати, тому що інших джерел партнерства, крім автомобільних компаній, немає, а з автокомпанією програма стане корпоративним тележурналом. На жаль, в Україні активними залишилися лише представники китайських автовиробників. Мені здається, що якість китайських машин - те, з чим поки що треба боротися, а не просувати. Зараз ми опинилися в такій економічній ситуації, що робити програму такою, як хочеться, немає фінансової можливості. А робити, аби була, я, наприклад, не хочу», - пояснив він.

    Олексій Мочанов вдячний усім, з ким три з половиною роки робив програму «Екіпаж». «Студія "Світ ТБ" підібрала відмінний колектив на цей проект. Упевнений, що цей творчий і технічний склад - головне надбання компанії. Якісніше не зробить ніхто», - каже він.

    Поки що «Екіпаж» продовжує виходити на К1 з повтором на Першому автомобільному. Нові тест-драйви, за словами пана Мочанова, перестали знімати в середині травня, зараз вони йдуть у повторах. Знімаються лише нові випуски деяких рубрик і новин.


    Генеральний продюсер Першого автомобільного Ірина Твердовська повідомила ТК, що програма «Екіпаж» припинила своє існування. «Принаймні, в тому вигляді і з тим складом, - уточнила вона. - Будь-який телепродукт має певні стадії розвитку. Спочатку - це розкрутка проекту, далі - або продукт здобуває популярність прихильників, або відмирає. На щастя, Екіпаж став дуже популярною програмою і проіснував більше трьох років. За ці роки ми отримали багато коментарів і зауважень, хтось хвалив програму, називаючи її найкращим автопроектом, хтось - ненавидів, але рейтинги і визнання глядачів були завжди на висоті. Однак рано чи пізно будь-який процес завершується, так сталося і з "Екіпажем". Програма стала дещо нуднішою, менш резонансною й авантюрною, тому закриття проекту було логічним».

    Зараз «Світ-ТБ» готує нові програми, які вийдуть як на каналах-партнерах, зокрема на К1, так і на Першому автомобільному.

    Програма «Екіпаж» почала виходити на Першому національному у вересні 2005 року. У лютому 2009 року проект перейшов на К1, замість нього на Першому каналі почала виходити «Автоакадемія». Від початку співведучими проекту були Олексій Мочанов, Орест Шупенюк та Ірина Твердовська. Згодом пані Твердовську змінила Анастасія Юрченко, потім - Олена Кравець з «Кварталу 95». Останнім часом третім ведучим програми був Єгор Крутоголов з команди КВН «Дизель».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.