Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Президент зупинив дію постанови уряду про передання Концерну РРТ Мінтрансу


    24 декабря 2008 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Президент України Віктор Ющенко зупинив постанову Кабінету Міністрів № 1039 «Про передачу Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення до сфери управління Міністерства транспорту та зв'язку». Відповідний Указ опублікований на сайті глави держави.

    «Передача Концерну до сфери управління Міністерства транспорту та зв'язку України порушує цілісність єдиної системи управління державною складовою інформаційного простору України, унеможливить виконання завдань щодо реалізації єдиної збалансованої державної політики в інформаційній сфері, призведе до виникнення проблем, явищ та чинників, що створюють небезпеку національним інтересам України у цій сфері і негативно впливають на суспільний розвиток та реалізацію її інтеграційних прагнень.

    Відтак, виведення Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення зі сфери управління Державного комітету телебачення та радіомовлення України суперечить інтересам національної безпеки в інформаційній сфері, а тому не відповідає частині першій статті 17 Конституції України, згідно з якою забезпечення інформаційної безпеки держави є однією з її найважливіших функцій і яка згідно зі статтею 8 Основного Закону України є нормою прямої дії», - йдеться в Указі.

    Президент зупинив постанову, керуючись частиною першою статті 17, пунктами 1 і 17 частини першої статті 106 Конституції України та відповідно до пункту 15 частини першої статті 106 Конституції. Таким чином, КРРТ залишається в підпорядкуванні Державного комітету телебачення і радіомовлення.

    Телекритика

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.