Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Завдяки злагодженій роботі Уряду усі нормативно-правові документи щодо «Євробачення» ухвалювалися без зволікань, - Олег Наливайко


    4 апреля 2017 | Музыка и шоу-бизнес / Пресс-релизы | Добавил: Quadro
    Колегія Держкомтелерадіо схвалила стан підготовки до проведення в Україні пісенного конкурсу «Євробачення».
    Відповідно до Плану заходів з підготовки та проведення у 2017 році в Україні пісенного конкурсу «Євробачення», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 740-р., Держкомтелерадіо забезпечив підготовку та супровід регуляторних документів щодо старту всіх необхідних організаційних процесів та процедур з проведення конкурсу.
    Зокрема, урядом затверджено підготовлені Держкомтелерадіо проекти постанов «Деякі питання забезпечення проведення у 2017 році в Україні пісенного конкурсу «Євробачення»; «Деякі питання закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення у 2017 році в Україні пісенного конкурсу «Євробачення»; «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення підготовки та проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017» (зі змінами) тощо. Крім того, Держкомтелерадіо затверджено Плановий кошторис витрат на підготовку та проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017».
    «Завдяки злагодженій та оперативній роботі Уряду усі необхідні нормативно-правові документи щодо «Євробачення» ухвалювалися без жодного зволікання», - зауважив Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.
    Наразі ПАТ «НСТУ» як мовник-організатор ПКЄ здійснює необхідні організаційно-господарські заходи з підготовки до проведення конкурсу відповідно до встановлених термінів. Як зазначив у своїй доповіді заступник Голови Держкомтелерадіо Микола Білоус, станом на 3 квітня мовником-організатором проведено 71 тендерна процедура, за результатами яких визначено 49 тендерних переможців. Опрацьовано майже 12 тисяч заявок від волонтерів з 38 країн світу. Проведено 4,5 тисяч співбесід, за підсумками яких до волонтерської команди відібрано 900 осіб. Відповідно до визначених термінів реалізуються всі інші пункти Плану.
    «Якщо на першому етапі підготовки на засіданнях Організаційного комітету йшлося про відставання від плану на кілька тижнів, то зараз ми майже стовідсотково вкладаємось у терміни. На останній нараді був озвучений лише один епізод з відставанням у 48 годин, – зазначив Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко. – Це свідчить про професіоналізм команди і про здатність України втілювати в життя найамбітніші міжнародні проекти».

    Источник: Прес-служба Держкомтелерадіо
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.