Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Перемогу у дитячому «Євробаченні-2013» здобула Мальта


    1 декабря 2013 | Музыка и шоу-бизнес / На украинском языке / Европа | Добавил: Olga Kravtsova
    Перемогу у Дитячому «Євробаченні-2013» здобула співачка з Мальти Гайя Каучі з піснею The Start, яка здобула 130 балів. Про це стало відомо під час оголошення у фіналі конкурсу «Євробачення-2013», який транслювався в ефірі Першого національного.

    Представниця України Софія Тарасова посіла друге місце з піснею We Are The One (121 бал).

    Третє місце посів вокаліст із Білорусі Ілля Волков, який виконував «Пой со мной» (108 балів).

    Найкраще за українську учасницю проголосували у Сан-Маріно, Білорусі і на Мальті, оцінивши виступ Софії Тарасової у 12 балів. По 8 балів додали Швеція, Азербайджан та Росія, по 7- Молдова Грузія та Нідерланди.

    Українські глядачі найвищі оцінку поставили учассникам з Мальти (12 балів) та Азербайджану (10 балів).

    Концерт проходив у Національному палаці мистецтв «Україна». При цьому виступ співачкм Руслани було скасовано - після активної участі у київському євромайдані співачка втратила голос. Також вона додала, що «не може виступати та веселити людей, коли у країні таке коїться», пише Teleprostir.

    Нагадаємо, участь у конкурсі взяли представники 12 країн. Виступатили конкурсанти в такому порядку:1 - Швеція, 2 - Азербайджан, 3 - Вірменія, 4 - Сан-Марино, 5 - КЮР Македонія, 6 - Україна, 7 - Білорусь, 8 - Молдова, 9 - Грузія, 10 - Нідерланди, 11 - Мальта, 12 - Росія.


    Як писала «Телекритика», 25 листопада в Києві офіційно стартував ХІ Дитячий пісенний конкурс «Євробачення». Право приймати цьогорічний конкурс Національна телекомпанія України здобула після перемоги Анастасії Петрик на пісенному змаганні минулого року в Амстердамі (Нідерланди).



    Над підготовкою шоу працювали міжнародні фахівці. Так, сценарій «Дитячого Євробачення - 2013» написав британський сценарист Алекс Воррал, участь у створенні сцени та логотипу взяли грецькі майстри Іліас Ледакіс та Вангеліс Нтецес, технічним процесом створення сцени керувавОла Мельциг, світлове оформлення розробив німецький художник зі світла Джеррі Аппельт. Музичне оформлення конкурсу розробив український композитор Михайло Некрасов, режисером телетрансляції виступив естонець Марек Міл.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.