Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Дитяче «Євробачення-2013» має пройти в Українї


    5 января 2013 | Музыка и шоу-бизнес / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Прем’єр-міністрУкраїни Микола Азаров перекнонаний: після перемоги на дитячому «Євробаченні-2012» Насті Петрик наступний конкурс повинна прийняти саме Україна. Відповідна заявка буде розглянута до кінця січня поточного року. Про це він заявив під час зустрічі у Будинку Уряду з Настею Петрик, повідомляє «Урядовий портал».

    Пан Азаров підкреслив необхідність створення в Україні Громадської ради з питань підготовки конкурсу, яка б займалася питаннями підготовки до проведення конкурсу за підтримки держави. При цьому він звернувся до відомої української дизайнерки Діани Дорожкіної, яка була присутня на зустрічі разом з Настею, з проханням подати пропозиції щодо складу Ради, а також подумати над залученням до організації проведення конкурсу меценатів.

    «Безумовно, держава підтримуватиме проведення в Україні дитячого "Євробачення", але разом з цим, було б дуже добре запросити до цього процесу меценатів, творчу інтелігенцію, людей, які фінансово можуть допомогти організувати конкурс на високому рівні», - заявив Прем’єр-міністр.

    Він зазначив, що Уряд готовий уже через пару тижнів розглянути пропозиції з проведення в Києві міжнародного дитячого конкурсу і прийняти відповідне рішення: «Ми розглянемо ці пропозиції на засіданні Уряду і приймемо рішення. Ми визначимося з тим, що потрібно від держави, і будемо проводити. Якщо ми зуміли провести чемпіонат світу з футболу Євро-2012, то дитяче "Євробачення-2013" – ми теж зуміємо».

    «Українці - дуже пісенна нація. Наше завдання підтримати, допомогти, створити умови для розвитку талантів», - зазначив прем`єр-міністр.

    Як повідомляв сайт «Дуся», раніше українські політики, зокрема, народний депутат Ірина Геращенко, висловилися за відмову участі України в «Євробаченні-2013» в умовах економічної скрути.

    У відповідь Національна телекомпанія України (НТКУ) заявила, що держава не витрачає жодної копійки ні на проведення національних відборів, ні на участь представника від України у конкурсі «Євробачення», а всіі витрати понесе виключно переможець національного відбору.

    Нагадаємо, 58-й конкурс «Євробачення» пройде в скромнішому складі учасників. На разі відомо про офіційну відмову від участі у конкурсі Боснії та Герцеговини, Португалії, Словаччини та Польщі. Чехія не бере участі у пісенному змаганні вже третій рік поспіль, Люксембург - з 1994 року. Туреччина не буде представлена у конкурсі через незгоду з правилами голосування. Наразі свою участь у конкурсі підтвердили 39 країн.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.