Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    СТБ створив підрозділ з написання музики і проводить конкурс композиторів


    18 мая 2012 | Новости / Музыка и шоу-бизнес | Добавил: Елена Ленова
    Телеканал СТБ створив підрозділ з написання музичного матеріалу для молодих артистів - фіналістів талант-шоу каналу, та проведе конкурс композиторів на написання пісень для вокалістів проектів Х-фактор» та «Україна має талант». Про це повідомляє прес-служба каналу.

    Керівником новоствореного відділу став Сергій Пілютіков.

    До участі в конкурсі композиторів будуть прийматися оригінальні (авторські) твори в жанрі популярної пісні (з текстами конкурсних робіт можна ознайомитися на сайті телеканал СТБ www.stb.ua). Як повідомляє канал, головна вимога до конкурсних робіт - надати пісні (тривалість композиції не більше 4-х хвилин), які повинні поєднувати в собі національний колорит і світові напрямки популярної музики.

    «Головною метою конкурсу є пошук талановитих композиторів для співпраці з фіналістами талант-шоу телеканалу СТБ. Ми будемо раді бачити всіх охочих - як професіоналів, так і аматорів, які досягли повноліття. Серед конкурсних робіт авторів ми хочемо бачити твори, які об'єднають в собі національний колорит і світові напрямки популярної музики. Ми чекаємо, віримо і знаємо, що Україна багата талантами», - зазначив пан Пілютіков.

    Твори для розгляду на конкурсі мають бути подані у вигляді клавіру у форматі PDF (мелодія в супроводі фортепіано або гітари, записана у вигляді цифровки). Клавір повинен бути озвучений у форматі MIDI (MIDI-файли додаються до клавіру окремо). При бажанні конкурсант може додати аранжування конкурсної пісні у форматі mp3. Конкурсні роботи авторам не повертаються.

    При цьому оргкомітет залишає за собою право зв'язуватися тільки з тими конкурсантами, які будуть відібрані для подальшої співпраці з артистами телеканалу СТБ.

    За підсумками конкурсу журі визначить трьох переможців, які будуть запрошені телеканалом СТБ до співпраці з вокалістами. Переможців чекає грошова премія - лауреат I премії отримає 8000 гривень; лауреат II премії - 5000 гривень; лауреат III премії - 3000 гривень.

    До складу журі увійшли: голова правління телеканалу СТБ Володимир Бородянський, генеральний продюсер Галина Пілютікова, керівник творчого об'єднання Тала Онищук, креативний продюсер Костянтин Томільченко, режисер-постановник Максим Литвинов.

    Конкурсні роботи варто надіслати до 5 червня 2012 року.

    Источник: proit.com.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.