Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ТВі теж готує соціальне ток-шоу. З Ольгою Герасим’юк


    12 апреля 2012 | Новости / Музыка и шоу-бизнес | Добавил: Елена Ленова
    Генеральний продюсер ISTIL Studios, народний депутат і ведуча Ольга Герасим'юк вестиме соціальне шоу «Поговори з нею» на ТВі. Про це повідомляє «Дуся» з посиланням на запис ведучої у Facebook.

    Генеральний директор ТВі Микола Княжицький цю інформацію підтвердив, однак про подробиці проекту обіцяє розказати згодом.

    Як пише пані Герасим'юк, проект готується на травень.

    «За моїми спостереженнями, цієї весни на більшості каналів глядачу будуть "дєлать Малахова" з місцевої "сировини". Спостерігала пару зйомок - Содом з Гоморрою такого не робили, клянуся! Я не вірю, що в нашому великому телеящику найближчим часом щось можна змінити. Не вірити - це якось passive. Тоді я можу запропонувати свою альтернативу - з середини травня на TBi буде в прямому ефірі моя програма «Поговори з нею» (трохи як у Альмадовара:)). Туди можна буде писати на ФБ, смс-ити, дзвонити - й говорити! Туди можна прийти. Я вас жду!», - зазначає Ольга Герасим'юк.

    Таким чином, ТВі стане п'ятим каналом, який на весну хоче показати своїм глядачам соціальне ток-шоу.

    Нагадаємо, канал «Інтер» також готує до запуску соціальне ток-шоу під назвою «Про життя». Ведучим шоу є Андрій Малахов та Андрій Пальчевський, продюсером - Оксана Панасівська. Шоу має виходити по буднях у вечірньому праймі. Частину випусків (з одним Пальчевським) уже відзнято, а зйомки з парним веденням розпочнуться наприкінці квітня. Старт проекту заплановано на весну. У подальшому «Про життя» має виходити в прямому ефірі. За форматом ток-шоу близьке до ток-шоу Андрія Малахова «Пусть говорять», що виходить на російському «Первом канале».

    Соціальне ток-шоу «Говорить Україна!» каналу «Україна» стартує 16 квітня. Ведучим буде Олексій Суханов. Героями програми стануть свідки та учасники різних подій. У студії будуть присутні експерти: актори, шоумени, депутати, представники влади та громадських організацій. Також активну участь у програмі братимуть глядачі у студії.

    Окрім цього російський проект схожого формату «Говоримо та показуємо» виходить у предпраймі каналу «1+1».

    Своє соціальне ток-шоу запустив 24 січня і Перший національний - це проект «Шустер life. Адреналін» виробництва «Савік Шустер студії», у якому в студії обговорюють гостросоціальні проблеми. Програма виходить щовівторка о 21:25.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.